Αποστολή Νο1 ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ (Πάμε για... "άλλα !)

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Αποστολή Νο1 ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ (Πάμε για...
Κίνηση "ματ" του προέδρου με τις Σέρρες στο προσφυγικό...


Mήτσο προχώρα, εσένα.... θέλει όλη η χώρα.!("Φέρε" και προς τα δω,Tρίκαλα μεριά "κάτι", παραπονιέται η καμαριέρα - τσατσά που έχεις εδώ να τους περιποιείται...)


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Χαιρετισμός (!) του δήμου Τρικκαίων - ΚΕΔΕ
(Έτσι πάνε τώρα, "πακέτο" !)

Η ΚΕΔΕ χαιρετίζει την απόφαση του Δήμου Σιντικής για δομή φιλοξενίας μεταναστώνΜε ανακοίνωσή της, η Κεντρική Ενωση Δήμων Ελλάδας χαιρετίζει την απόφαση του Δήμου Σιντικής, για δημιουργία δομής φιλοξενίας μεταναστών περιορισμένου χρόνου σε περιοχή του Δήμου.

Οπως τονίζεται σχετικά, «Η απόφαση αυτή δείχνει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει ενωμένη η Αυτοδιοίκηση στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, μια Εθνικά υπεύθυνη Αυτοδιοίκηση».

Αναλυτικά η ανακοίνωση, είναι η ακόλουθη:
«Η ΚΕΔΕ χαιρετίζει την προχθεσινή απόφαση των παρατάξεων του Δήμου Σιντικής, του Δημάρχου Φώτη Δομουχτσίδη και των βουλευτών του Νομού, για τη δημιουργία δομής φιλοξενίας μεταναστών περιορισμένου χρόνου, στην περιοχή Κλειδί. Η απόφαση αυτή δείχνει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει ενωμένη η Αυτοδιοίκηση στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, μια Εθνικά υπεύθυνη Αυτοδιοίκηση.

Δίπλα στον Δήμο Σιντικής, αλλά και στους δεκάδες δήμους της χώρας που έχουν εδώ και χρόνια αναλάβει το βαρύ φορτίο φιλοξενίας των προσφύγων και μεταναστών, ΟΦΕΙΛΟΥΝ να σταθούν και οι υπόλοιποι Δήμοι, προκειμένου να αποσυμφορηθούν τα νησιά της χώρας και η ζωή των εκεί κοινωνιών να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς.

 Η ΚΕΔΕ είναι έτοιμη να αναλάβει τις σχετικές πρωτοβουλίες, όπως ακριβώς πρότεινε πρόσφατα και στον Υπουργό Μετανάστευσης Νότη Μηταράκη, για δίκαιη, οριζόντια φιλοξενία μεταναστών και προσφύγων σε Δήμους όλης της χώρας, μετά από συνεννόηση με τους τοπικούς φορείς (Βουλευτές, Περιφερειάρχες, Δημάρχους)».

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων (!)
Για το fatsimare (αγριεμένο !)To σκλι του Μπουζαλή
(Τώρα αρχίζουν τα "ωραία"...!)
(Περί "τσατσάς"(με όνομα) λίαν συντόμως...!)


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ:
(Αν νομίζουν τα "Παπαστεργάκια" ότι με την (καθοδηγούμενη από την παρακρατική τσατσά-καμαριέρα του δήμου) "επίθεση" που έκαναν στη σελίδα μας στο facebook fatsimare.gr για σπαμ πέτυχαν να μας... φιμώσουν, πλανώνται πλάνην οικτράν...)

 

 

Επιστροφή