Ο ιός και τα σόου του lifestyle

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Ο ιός και τα σόου του lifestyle

Αποτροπιασμό προκαλεί η προσπάθεια εκμετάλλευσης ακόμα και του ιού Coronavirus για να διατηρήσουν την προβολή και το lifestyle τους οι παρωχημένοι εκπρόσωποί του.Οι πρωτοβουλίες τους μοιάζουν με τις δεισιδαιμονίες και τις λιτανείες του Μεσαίωνα, χειροκροτάμε για να νιώσουμε καλά ως έγκλειστοι και να φύγει το κακό.


Της Λέττας Καλαμαρά

Ένας κόσμος ψεύτικος που ταλαιπώρησε την Ελλάδα στον κόσμο του χθες και αγωνιά να πάρει θέση και στον καινούργιο κόσμο που γεννιέται μέσα από πόνο.

Ας σταματήσουν τις καμπάνιες του ψέματος και ας κάνουμε μία αληθινή καμπάνια, επιτέλους. Μία μόνο εθνική καμπάνια χρειάζεται τώρα σε μπαλκόνια, σοκάκια και παραλίες.

Να αυξηθούν οι κλίνες ΜΕΘ από 600 σε 6.000 σε μία εβδομάδα. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο για όσους κόπτονται να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους ανάμεσα στο χαβιάρι και τα ακριβά σαλόνια που αγωνιούν μην χάσουν.

Τότε σε μία εβδομάδα να βγούμε να πανηγυρίσουμε αν οι κλίνες είναι 6.000 την άλλη Κυριακή για το Κράτος Μητσοτάκη, αλλιώς να κλάψουμε όλοι μαζί στα μπαλκόνια για την ανικανότητά μας...


 

 

Επιστροφή