Αλλάζουν όλα: Έτσι θα εμφανίζονται οι τραγουδιστές στο «Στην υγειά μας» λόγω κορωνοϊού (Pics)

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Αλλάζουν όλα: Έτσι θα εμφανίζονται οι τραγουδιστές στο «Στην υγειά μας» λόγω κορωνοϊού (Pics)

Προσαρμόζεται και η αγαπημένη μας συνήθεια.
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια του ελληνικού κοινού κάθε Σάββατο βράδυ δεν πρόκειται να σταματήσει για καμία έξαρση κορονοϊού.


Το «Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά» θα προσαρμοστεί αλλά δε θα σταματήσει, αλίμονο, άντεξε άλλα χειρότερα, θα κωλώσει νομίζετε τώρα;

Οι μικρές αλλαγές που θα κάνει θα περάσουν σχεδόν απαρατήρητες ακόμα και μέσα στην κατήφεια της καραντίνας του τηλεοπτικού κοινού. Μπορεί ο ίδιος ο παρουσιαστής της εκπομπής να συμμετείχε στην τηλεοπτική καμπάνια του «Μένουμε Σπίτι», δε θα σταματήσει όμως τα γυρίσματα με σεβασμό στο κοινό του που έτσι και αλλιώς δεν είχε λεφτά να βγει τα Σάββατα το βράδυ.

Μπορεί μάλιστα κάποια πράγματα να πρέπει να αλλάξουν για λόγους υγιεινής και ασφάλειας, κάποια άλλα όμως θα μείνουν σταθερά, στην παράδοση που έχει δημιουργήσει η εκπομπή εδώ και πάνω από δεκαπέντε χρόνια.


Ο Μπάσης στο μικρόφωνο και η Ράνια Κωστάκη στο τσιφτετέλι θα είναι οι σταθερές και στη νέα προσαρμοσμένη εκπομπή, με το σαγόνι των καλεσμένων να πέφτει στα λικνίσματα της γνωστής dj.


Οι γιατροί και οι νοσοκόμοι μας αφού χειροκροτήθηκαν στα μπαλκόνια κερδίζουν με το σπαθί τους ένα αφιέρωμα από τον Σπύρο Παπαδόπουλο, με πολλούς από αυτούς να το ρίχνουν έξω με πολύ τραγούδι και χορό στην πίστα της εκπομπής.Ειδικά μικρόφωνα θα μπουν κάτω από τις μάσκες για να μην χαθεί κανένα καλαμπούρι των καλεσμένων της εκπομπής, ύστερα από μερικές κανάτες αποστειρωμένου κρασιού.


Μάσκες για όλους, ακόμα και για τους πουθενάδες κομπάρσους του παρασκηνίου που μαζεύτηκαν για το μπούγιο. Αντισηπτικά σε όλα τα τραπέζια, σπρέι καθαρισμού και ό,τι άλλο χρειαστεί η καραντίνα στο στούντιο, θα είναι εκεί.


Αφού έκλεισαν όλα τα νυχτερινά μαγαζιά και όλοι σχεδόν οι εμπορικοί κλάδοι εκτός από την εκκλησία, το «Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά» θα γυρίζεται στο εσωτερικό ιερών ναών της ορθοδοξίας, προφανώς γιατί είναι τα πιο ασφαλή μέρη στη Γη όπως φαίνεται. Το κρασί των τραπεζιών θα είναι θεία κοινωνία, οπότε σε αυτά τα γυρίσματα δε θα απαιτούνται μάσκες και γάντια.Το λογότυπο της εκπομπής αλλάζει ελαφρώς και νέοι χορηγοί προστίθενται στην αφίσα της, με σύνεση και καμία διάθεση για τρομολαγνεία.


 

Πηγή: Menshouse.gr

 

 

Επιστροφή