Ατομική ευθύνη και συλλογική τιμωρία

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Ατομική ευθύνη και συλλογική τιμωρία
Το νέο κοινωνικό συμβόλαιο περιέγραψε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο τελευταίο βήμα του στην ελληνική οργανωμένη δημοκρατική πολιτεία. Δεν περιέγραψε τι ακολουθεί μετά αλλά έχει την πλήρη συγκατάθεση του ΣΥΡΙΖΑ του κ.Τσίπρα και του ΚΙΝΑΛ της κας Γενηματά μαζί με φανατικούς υποστηρικτές πολίτες.Tης Λέττας Καλαμαρά

Ο κ.Μητσοτάκης αποφάσισε και διέταξε και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο του για το καλό όλων μας. Παρέλαβε δημοκρατία και Ελλάδα με Κρήτη, τόπο ελληνικής καταγωγής του, και ευχόμαστε να παραδώσει κάποια μέρα δημοκρατία και Ελλάδα με ελληνική Κρήτη.

Ο ιός του διχασμού είναι πάντα επικίνδυνος στην Ελλάδα και χρειαζόμαστε πόλεμο και όχι εμφύλιο. Αφού είναι για το καλό μας απαγόρευση κυκλοφορίας, απαγόρευση λόγου και απαγόρευση σκέψης στην Ελλάδα του 21ου αιώνα.

Ο κ.Μητσοτάκης έχει την εξουσία και την ευθύνη να μας οδηγήσει στη Νέα Ελλάδα και θα κριθεί εκ του αποτελέσματος, σύντομα.Στην Ελλάδα είχε απαγορευθεί η συλλογική τιμωρία για την ατομική εκτροπή αλλά "τα πάντα ρει".
Η "Υγεία υπεράνω όλων" είναι το σύνθημα, εν καιρώ "πολέμου", που αντικαθιστά την αιώνια εθνική ιδεολογία του παρωχημένου "Ελευθερία ή Θάνατος", στέλνοντας το μήνυμά του σε αυτούς που φυλάνε Θερμοπύλες.


Καλή τύχη, κ.Μητσοτάκη, και πάντα δυνατός.

 

 

Επιστροφή