Και στο πέταλο του σταδίου των Τρικάλων καθίσματα !

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Και στο πέταλο του σταδίου των Τρικάλων καθίσματα !

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΠΟ ΧΡΗΣΤΟ ΜΙΧΑΛΑΚΗ

Ως γνωστόν στη βόρεια κερκίδα του σταδίου της πόλης τοποθετήθηκαν με κονδύλια που εξασφάλισε η Περιφέρεια Θεσσαλίας 3.000 καθίσματα χρώματος κόκκινο και μπλε στα χρώματα της αγαπημένης μας ομάδας.



Όπως διακρίνετε και στην φωτογραφία, τα νέα κυανέρυθρα καθίσματα που κοσμούν το στάδιο και στα οποία διακρίνεται το όνομα της ομάδας του ΑΟ Τρίκαλα, είναι πράγματι χάρμα οφθαλμών!

ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ


Στο αρχικό σχέδιο δεν προβλεπόταν να τοποθετηθούν καθίσματα και στο πέταλο του γηπέδου καθώς φιλοξενεί συνήθως οπαδούς αντιπάλων ομάδων και κινδυνεύουν με βανδαλισμό, να τα καταστέψουν τα "χουλιγκάνια"  


Φωτο αρχείου από πρόσφατα επεισόδια


Η ΙΔΕΑ


Ο Αντιπεριφερειάρχης μας ως γνωστόν έχει δύο μεγάλες αγάπες. Τον ΑΟ Τρίκαλα και την εκκλησία.
Και δεν παύει σε κάθε περίπτωση να την αποδεικνύει με πράξεις.

Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ

Αποφασίστηκε λοιπόν ( μάλλον μετά από εισήγηση του Γ.Γ. κ. Γιώργου Καρανάσιου) να τοποθετηθούν εκεί καθίσματα-στασίδια που έχουν περισσέψει από τον εξοπλισμό ιερών ναών και μοναστηριών που εξασφάλισε η Αντι-Περιφέρεια Τρικάλων.

(Δεν έχει αφήσει ξωκλήσι για ξωκλήσι που να μην το έχει ανακαινίσει ο Μιχαλάκης)


                                                    Ο νέος τύπος καθισμάτων


ΔΗΛΩΣΕΙΣ
"ΕΚΚΛΗΣΙΑ" το πέταλο...!

Όπως τόνισε και ο περιφερειάρχης μας Κώστας Αγοραστός, (δήλωσε ο κ. Μιχαλάκης), η "κατανυκτική" ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί στο πέταλο με τα εκκλησιαστικά στασίδια, θα αποτρέπει τα χριστιανόπουλα των φιλοξενούμενων ομάδων που συνήθως κάθονται εκεί να τα καταστρέψουν, με λίγα λόγια θα πετύχουμε να κάνουμε το γήπεδο "εκκλησία", δεν μπορώ να φανταστώ τα παιδιά να ξηλώνουν και να πετάνε στον αγωνιστικό χώρο "ιερά" αντικείμενα...



 

 

Επιστροφή