"Πίσω από τα γκάλοπ του θανάτου"...

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Πίσω από τα γκάλοπ του θανάτου...

- Μοναδικό ενέχυρο για ξεπούλημα το "χρυσοφόρο" Καστελόριζο που αποτελεί την έξοδο κινδύνου για ώρα ανάγκης ενός αυταρχικού και άθλιου πολιτικού συστήματος που έμαθε πάντα να επιβιώνει εις βάρος του λαού και της πατρίδας μας.Ρεσιτάλ πολιτικής αλαζονείας και υποκρισίας Μεγάλη Δευτέρα και 13 από τον απερχόμενο Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που αρνήθηκε να παραδεχτεί την ήττα της Ελλάδας και την καταστροφή της εξαιτίας της αθέτησης της εντολής του λαού και της συνέχισης της ίδιας πολιτικής με τον προκάτοχό του Αλέξη Τσίπρα.Της Λέττας Καλαμαρά

Αποτέλεσμα της υποταγής τους σε ξένους και ανθέλληνες εντολοδόχους είναι η Ελλάδα των επιδομάτων φτώχειας. Αυτό εξήγγειλε σήμερα και θα συνεχίσει επί μακρόν, υπηρετώντας το Βαθύ Κράτος που κυβερνά τον τόπο μας.

Κρυμμένος πίσω από τα γκάλοπ θανάτου, με τους Έλληνες έγκλειστους και χωρίς λατρεία του Θεού τους, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσιάζει μία εικονική πραγματικότητα και ένα ψεύτικο ενδιαφέρον για τη ζωή των Ελλήνων.

Μοναδική εξαίρεση ειλικρίνειας η αυλή του και η νομενκλατούρα της ελίτ που έμαθε να μετατρέπει κάθε ήττα της σε ψεύτικη νίκη.

Ας πάει να πει τα παραμύθια του στο 65% των ξενοδόχων που χρεοκοπούν και των εργαζομένων τους ανάμεσα σε χιλιάδες άλλους που δεινοπαθούν και βλέπουν τους κόπους μίας ζωής και της τελευταίας σκληρής δεκαετίας να εξαϋλώνονται.

Για τα κλειστά εργοστάσια και τις τελειωμένες επιχειρήσεις κουβέντα, ο κ.Μητσοτάκης. Μας χρεώνει 4 δις ευρώ κάθε εβδομάδα αχρείαστου εγκλεισμού για να μας πει μετά για οικονομική ανάταξη και θυσίες από το λαό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αδειάζει το μισό μαξιλάρι από τα πούπουλα για να κρύψει την αποτυχία της πολιτικής του και θα σπεύσει σε εκλογές πριν ο λαός συνειδητοποιήσει την καταστροφή του και τα ποσοστά έγκρισης των αποφάσεών του αντιστραφούν ανάλογα.

Με μοίρασμα έτοιμων χρημάτων μέχρι τέλος Μαΐου θα κρύψει τη φτώχεια και μιζέρια που οι δανειστές και τα αφεντικά μας έχουν ετοιμάσει για την αποικία τους.

Έλληνες και οικονομικοί μετανάστες εξομοιώνονται οικονομικά από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη σε ένα εθνικό έγκλημα. Αυτός είναι ο αυτοσκοπός της εθνικής πολιτικής του. Αφρικανοί, Ασιάτες και γηγενείς Έλληνες το ίδιο, χωρίς χρήματα, χωρίς εργασία, χωρίς ζωή, χωρίς Θεό.

Εγγύηση της καταστροφής η πολιτική ανυπαρξία πολιτικών αντιπάλων με τις πολιτικές καρικατούρες Τσίπρα, Γενηματά, Βαρουφάκη και Βελόπουλου που υπηρετούν το ίδιο πολιτικό σύστημα της φτωχοποίησης της Ελλάδας με εναλλάξ εξουσίες.

Μοναδικό ενέχυρο για ξεπούλημα το "χρυσοφόρο" Καστελόριζο που αποτελεί την έξοδο κινδύνου για ώρα ανάγκης ενός αυταρχικού και άθλιου πολιτικού συστήματος που έμαθε πάντα να επιβιώνει εις βάρος του λαού και της πατρίδας μας.

Το αλαλούμ των Υπουργών Μητσοτάκη με τις αντιδιαμετρικά αντίθετες δημόσιες θέσεις στην απειλή απόβασης ιογενών μεταναστών στα νησιά μας αποδεικνύει την πολιτική υποκρισία τους και την πολιτική ιδιοτέλειά τους. Ο ένας  δεν βλέπει τίποτα, ο άλλος πολλούς και το Μαξίμου αναλόγως αποτελέσματος επιβεβαιώνει ή διαψεύδει. Υπεύθυνη εθνική πολιτική με ήρωες για θυσία στο μέτωπο προς τον εξαγνισμό τους στο βωμό των αφεντικών τους.

Ζητείται επειγόντως Έλληνας Πρωθυπουργός που θα διαθέτει ένα μόνο χαρακτηριστικό, την ειλικρίνεια για τη σωτηρία και ευημερία της ζωής μας. Καλές εκλογές τον Ιούνιο πριν τελειώσουν τα πούπουλα από το μισό μαξιλάρι του ονείρου του κ.Μητσοτάκη και συνειδητοποιήσουν οι Έλληνες βγαίνοντας από το καβούκι μας πόσο φτωχοί και άθλιοι γίναμε σε όλα μας από διορισμένους ηγέτες των επιδομάτων της φακής.

Τότε που θα χρειαστούμε ηγέτη, σχέδιο, δουλειά και αποτέλεσμα για να μην μείνουμε η παρία του κόσμου στον 21ο αιώνα.

Το πιο όμορφο ανέκδοτο πάντως του κ.Μητσοτάκη ήταν η αξιοκρατία του. Ευτυχώς που δεν είδε καρτέλ πουθενά ούτε στον πυρήνα του της Ελλάδας.

Ευτυχώς που το Επιτελικό του Κράτος μελετάει τη θέση της Ελλάδας στις παγκόσμιες λίστες και τι μέλλει γενέσθαι με τη συνέχιση της ίδιας ανθελληνικής πολιτικής. Ας είναι καλά τα καθεστωτικά και παρακρατικά μέσα ενημέρωσης που βλέπουν μόνο επιτυχίες και υψηλά ποσοστά αποδοχής, γεμάτα ευφορία για τις μπίζνες τους.

Κοντός ψαλμός αλληλούια και ο λογαριασμός της πολιτικής Μητσοτάκη θα φθάσει στη θυρίδα μας, αμέσως μετά τις κάλπες φυσικά...

 

 

Επιστροφή