Χωρίς μάσκες

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
 Χωρίς μάσκες
Ο COVID-19  φεύγει για καλοκαιρινές διακοπές και αφήνει πίσω του συντρίμμια. Οικονομική καταστροφή ανυπολόγιστου κόστους και πολιτική υποκρισία.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έριξε τις μάσκες της εξουσίας, χειροκροτώντας την εκπληκτική Πρωτοψάλτη και καταπατώντας κάθε περιορισμό που επέβαλε στους πολίτες προκλητικά.




Μία εσκεμμένη πολιτική ενέργεια για τη σφυγμομέτρηση των αντιδράσεων και περίγελο των ελευθεριών που χάσαμε.




Της Λέττας Καλαμαρά


Το Βαθύ Κράτος της διακίνησης προϊόντων και ανθρώπων της Ανατολής έκανε το παν για να επιβάλλει τη μεγαλύτερη δυνατή καταστροφή, να εξευτελίσει τους θεσμούς και παραδόσεις των Ελλήνων και κυρίως να προστατεύσει το ανθελληνικό του καθεστώς. Με δημόσιες εμφανίσεις και πρωτοσέλιδα έκανε επίδειξη δύναμης σε έναν χαμένο πόλεμο για να δείξει ότι υπάρχει για λίγο ακόμα. Θα μείνει αξέχαστη η κατασκευή της καθημερινότητας από τα μέσα ενημέρωσης των εμπόρων τρόμου.

Τα πιόνια της εξουσίας έπαιξαν ένα πολύ καλό θέατρο, μία τραγωδία φόβου, τιμωρίας και επιλεκτικής συμπόνιας. Η πολιτική επιλογή να εκφραστεί η επίσημη συμπόνοια της Πολιτείας μόνο σε Ιταλία και Ισπανία και όχι στις ΗΠΑ με το διπλάσιο αριθμό δεκάδων χιλιάδων θυμάτων αποδεικνύει και την εκμετάλλευση του ανθρωπίνου πόνου από το καθεστώς Μητσοτάκη. Good job, κύριε Πρέσβη.

Την επόμενη μέρα που όλοι θέλουν να την οικειοποιηθούν, κάποιοι θα είναι με 30% μισθό μικρότερο, κάποιοι χωρίς μισθό, τελείως χωρίς δουλειά, κάποιοι ανέγγιχτοι και κάποιοι νεόπλουτοι της μάσκας.

Ο αξιόπιστος μέχρι χθες κ.Τσιόδρας που μας παρότρυνε να μην φοράμε μάσκες γιατί απλά δεν προστατεύουν και ενέχουν και κινδύνους τώρα, μας επιβάλλει υποχρεωτικά μάσκες για το καλό μας καθώς και το καλό των μηχανών παραγωγής της Κίνας φυσικά.

Τα σχόλια είναι περιττά και ελπίζουμε να μην το πληρώσουμε ακριβά. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξακολουθεί να έχει την Ελλάδα στο λάθος στρατόπεδο αυτού του Παγκοσμίου Πολέμου και να επενδύει στην καταστροφή για να δραπετεύσει. Κίνα και Τουρκία αποτελούν το πολιτικό καταφύγιο του χεράκι-χεράκι σε έναν κόσμο χωρίς αύριο.

Ας ακούσουμε αύριο το διάγγελμα της εθνικής σωτηρίας μας χωρίς μάσκες και ας δούμε πότε και πώς η ευημερία των Ελλήνων για την οποία εκλέχθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και απογοήτευσε θα έρθει. Μάλλον ποτέ επί των ημερών της εξουσίας του που δεν αποκλείεται να είναι και μετρημένες μέχρι τον Ιούνιο αν δε φυτρώσει κάποιο "λεφτόδενδρο". Πόσα πακέτα Ανατολής με μάσκες και καραβάνια μεταναστών να καταφθάσουν για να συντηρήσουν ένα ερπετό Κράτος.

Οι εκπλήξεις θα είναι πολλές και οι πολιτικοί της μάσκας θα εξαφανιστούν σύντομα. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Τότε και μόνο τότε θα αναπνεύσει η Ελλάδα...


 

 

Επιστροφή