Έτοιμος να... θυσιάσει "τα πάντα" ο Σάκης για το καλό του τόπου !

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Έτοιμος να... θυσιάσει

"Αν γίνουν εκλογές μέσα στο 2020, και θα είναι με λίστα, εγώ θα είμαι στη διάθεση του κόμματος" !

 


Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6  06-05- 2020:

Ως απαγορευτική χαρακτήρισε, σε σημερινή του συνέντευξη στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 , την πιθανότητα εκλογών το φθινόπωρο  ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος:

« Ελπίζω το πολιτικό μας σύστημα, και ειδικά η κυβέρνηση, να έχει τη σοβαρότητα να μην σκεφτεί να κάνει εκλογές το φθινόπωρο, εν μέσω υποτροπής της πανδημίας.

Δεν πρέπει να γίνουν τότε εκλογές. Να γίνουν συγκεντρώσεις σε τέτοια περίοδο είναι απαγορευτικό, όταν όλη η ομάδα εμπειρογνωμόνων λέει για υποτροπή της πανδημίας το φθινόπωρο.

Δεν θα ήταν λογικό να κάνει κάτι τέτοιο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, να πάμε να εκλέξουμε κυβέρνηση με…μάσκες.

Αν πάντως γίνουν εκλογές μέσα στο 2020, και θα είναι με λίστα, εγώ θα είμαι στη διάθεση του κόμματος.

Όπως έχω όμως δηλώσει, δεν θα ζητήσω ξανά την ψήφο των συμπολιτών μας.»


ΕΠΙΣΗΣ στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6  σήμερα 06-05- 2020:


Για είσπραξη τελών καθαριότητας από ανοιχτά καταστήματα έκανε λόγο μιλώντας σήμερα στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου:

« Είναι λογικό ότι η αύξηση των τετραγωνικών στα καταστήματα εστίασης δεν μπορεί να γίνει παντού. Εμείς θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε, ακόμα και σε περιπτώσεις όπου δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος.

Προφανώς τα πράγματα είναι πιο εύκολα σε πλατείες, και πιο δύσκολα σε πεζοδρόμια και πεζοδρόμους. Ήδη έχουμε βοηθήσει τον κλάδο, καθώς τα χρήματα που δεχθήκαμε να μην εισπράξουμε, από τέλη καθαριότητας και τραπεζοκαθισμάτων, ξεπερνάνε ήδη τα 600.000 ευρώ για αυτό το τρίμηνο.

Από τα καταστήματα πάντως που ανοίξανε τελευταία και πουλάνε ποτά, τα τέλη θα τα εισπράξουμε. Είναι θέμα δικαιοσύνης, δεν θα εισπράξουμε κάτι από τα κλειστά καταστήματα που είναι σε αναστολή, αλλά θα κοιτάξουμε ποια καταστήματα είναι τώρα ανοιχτά.»


 

Δείτε σχετικά άρθρα:

 

 

Επιστροφή