"Κάθε δημοτικό γήπεδο και προβολείς, κάθε... χωριό και σίτα" !

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:

Το αλήστου μνήμης σλόγκαν «κάθε πόλη και στάδιο, κάθε χωριό και γυμναστήριο» θυμήθηκαν στην Περιφέρεια και το αποδεικνύουν με ένα "πρότυπο ολοκληρωμένο πρόγραμμα" που εκπόνησε, χρηματοδοτεί και... υλοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας.Το... "πρότυπο ολοκληρωμένο πρόγραμμα", (να μας το πουν ποιο είναι) εντάσσεται μάλλον στο σχέδιο "εμείς τα κάνουμε όλα, οι δήμοι είναι ανίκανοι" και έχει σαν στόχο να μάθουν οι δημότες ποιός εκπονεί και... πληρώνει (με λεφτά... "δικά του") τα "έργα".

Προσέξτε:
"Παρότι η αρμοδιότητα συντήρησης ανήκει στους δήμους, κάνουμε υπέρβαση και σε συνεργασία με τα αθλητικά σωματεία και τους συλλόγους, υλοποιούμε έργα σημαντικά, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών και δημιουργούν  θέσεις εργασίας» τονίζει στο δελτίο τύπου ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός

(Αυτό το "ανταποκρίνονται στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών" ερμηνεύεται... "όποιος ξέρει καλύτερα τον Μιχαλάκη" !)


Ξεκινάμε λοιπόν με το "τεράστιο" ποσό των 300.000 ευρώ για εργασίες βελτίωσης του αθλητικού κέντρου «Α.Ο. Δήμητρα» και των γηπέδων σε Σαράγια,  Χρυσομηλιά, Μεγαλοχώρι και Καρυές.

Τα "έργα" φυσικά του... σχεδίου θα ανακοινώνονται τμηματικά για να συντηρείται η δημοτικότητα των αιρετών μας αρχόντων.

(Έπεται και συνέχεια όπως αντιλαμβάνεστε...)

Αμήχανοι οι Τρικαλινοί παρακολουθούμε ένα έργο με κακόγουστο σενάριο, μια κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Αγοραστό και δήμους (Μαράβα και Παπαστεργίου προς το παρόν), που "ποσώς" νομίζουμε ενδιαφέρει τους πολίτες.

Έχουμε δει πολλές "ταινίες" τον τελευταίο καιρό κλεισμένοι μέσα...
Να μας πουν λοιπόν αν είναι "σοβαροί", (κι αυτοί και το... σχέδιο) τι κονδύλια προβλέπονται, πότε και που θα δοθούν, με τι κριτήρια και να αφήσουν τις χαζοχαρούμενες φωτογραφίσεις στα λαγκάδια και τα... χορταριασμένα γήπεδα σαν τα... μοσχάρια που βόσκουν.

Στρωθείτε στη δουλειά κύριοι και κάντε τα αυτονόητα, αυτά που υποσχεθήκατε προεκλογικά και ο λαός σας τίμησε με την ψήφο του.

 
fatsimare.gr


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Περιφέρειας Θεσσαλίας

Αθλητικά έργα  προϋπολογισμού 300.000 ευρώ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στην Π.Ε. Τρικάλων

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα έργα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, συνολικού προϋπολογισμού 300.000 ευρώ, για την βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων και γηπέδων  ποδοσφαίρου σε δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.
Το γήπεδο Μεγαλοχωρίου, όπου ολοκληρώθηκαν οι εργασίες εγκατάστασης ηλεκτροφωτισμού, επισκέφτηκε  ο  Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη.Επίσης ολοκληρώθηκαν  οι εργασίες περίφραξης του γηπέδου στα Σαράγια,  του αθλητικού κέντρου «Α.Ο. Δήμητρα» στο Δήμο Τρικκαίων και του γηπέδου Χρυσομηλιάς του Δήμου Μετεώρων καθώς και οι εργασίες εγκατάστασης ηλεκτροφωτισμού στο γήπεδο Καρυών του Δήμου Τρικκαίων. Ανάλογες παρεμβάσεις βρίσκονται σε εξέλιξη  και σε άλλα ερασιτεχνικά γήπεδα των Τρικάλων.

«Στηρίζουμε στην πράξη των ερασιτεχνικό αθλητισμό. Μέσα από ένα πρότυπο ολοκληρωμένο πρόγραμμα που εκπόνησε, χρηματοδοτεί  και υλοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας αλλάζουμε την εικόνα των ερασιτεχνικών γηπέδων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων» τονίζει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

«Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τους περιφερειακούς συμβούλους και τις υπηρεσίες μας συντηρούμε και βελτιώνουμε δεκάδες γήπεδα ποδοσφαίρου και αθλητικά κέντρα που δημιουργούν συνθήκες ασφάλειας και ποιότητας στην άθληση των ανθρώπων.  

Παρότι η αρμοδιότητα συντήρησης ανήκει στους δήμους, κάνουμε υπέρβαση και σε συνεργασία με τα αθλητικά σωματεία και τους συλλόγους, υλοποιούμε έργα σημαντικά, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών και δημιουργούν  θέσεις εργασίας».

 

 

Επιστροφή