Μήπως πρέπει να παινέψεις και λίγο το σπίτι σου κ. Αϊβάζογλου;;;

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
 Μήπως πρέπει να παινέψεις και λίγο το σπίτι σου κ. Αϊβάζογλου;;;

Στην τελευταία συνέντευξη που έδωσε ο Ηλίας Αϊβάζογλου σε ραδιόφωνο του Βόλου σε τοποθέτηση του για τον κόσμο των Τρικάλων ανέφερε:

«Αν υπήρχε ΠΑΕ που γέμιζε το γήπεδο θα χαιρόμουν να την αναλάβω. Το μεγαλύτερο μου πρόβλημα είναι που δεν γεμίζει το γήπεδο . Όχι (σ.σ σε ερώτηση αν είναι ευχαριστημένος από την παρουσία των φιλάθλων του ΑΟΤ στην χρονιά που ολοκληρώθηκε). Είμαι ευχαριστημένος από την συμμετοχή των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου και της Νίκης Βόλου. Βλέπω τις έδρες αυτές όπως και της Καλαμάτας και τις ζηλεύω, τις ζηλεύω πραγματικά».

Δεν έχουμε, ειλικρινά, καμία διάθεση να μπούμε στην λογική συγκρίσεων και το πόσο κόσμο χωράει το στάδιο ή πόσο κόσμο χωράνε τα υπόλοιπα γήπεδα. Ωστόσο δεν μπορούμε παρά να σημειώσουμε τα παρακάτω…

Κύριε Αϊβάζογλου, κουράστηκε ο κόσμος από τα “φύγε εσύ… έλα εσύ” των διοικήσεων (σ.σ. ανά δύο χρόνια σχεδόν έχουμε και άλλη διοίκηση).

Κυριε Αϊβάζογλου, “κουράστηκε” και εκνευρίστηκε ο κόσμος από την περσινή καταστροφική σεζόν που είχε ως αποτέλεσμα τον υποβιβασμό με ορισμένους κακομαθημένους ποδοσφαιριστές να “αλωνίζουν” και που ούτε και οι συνεργάτες σας δεν μπόρεσαν να ελέγξουν. Φυσικά δεν έδωσαν ποτέ εξηγήσεις για το “μαύρο χάλι”.

Κύριε Αϊβάζογλου, κουράστηκε ο κόσμος από κάθε “απίθανο” αντίπαλο της Γ΄Εθνικής που έρχεται ως αντίπαλος στο Δημοτικό Στάδιο. Και μιλάμε για αντιπάλους που κάποτε θα τους αντιμετωπίζαμε στο… πρώτο φιλικό προετοιμασίας.

Δεν προσπαθούμε να σας αλλάξουμε γνώμη. Προφανώς και από τον αριθμό εισιτηρίων που έχετε στα χέρια σας προέρχεται η απογοήτευση. Αλλά στο χέρι σας είναι να αλλάξετε αυτή την εικόνα προς το καλύτερο.

Και επειδή σαν επαγγελματίας στο χώρο σας προφανώς είστε επιτυχημένος ξέρετε πως η διάρκεια, η συνέπεια, οι καθαρές κουβέντες και οι επιτυχίες είναι αυτές που σε “σηκώνουν” ψηλά και σε ωθούν να πετύχεις επιπλέον στόχους.

Παίνεψε το σπίτι σου μην “πέσει” και σε πλακώσει λέει η παροιμία κ. Αϊβάζογλου… Μήπως ήρθε η ώρα να το παινέψεις;;;

ΥΓ.1 Κεκλεισμένων με Ιωνικό, αναβολή λόγω κορονοϊού με Νίκη Βόλου και Καλαμάτα. Να ξέρατε μόνο πόσο αδικείτε τον κόσμο της ομάδας σας…

Να είστε σίγουρος πως δεν φταίει ο κόσμος. Όραμα θέλει να δει…

ΥΓ.2 Εννοείται πως στην ΠΑΕ, τα δεδομένα σε σχέση με πέρυσι άλλαξαν προς το καλύτερο σε όλους τους τομείς…

ΥΓ.3 Θα μπορούσαμε να παρουσιάσουμε πολλες ενδεικτικές φωτό ακόμη και από πέρυσι και πρόπερσι όπου ο κόσμος πίστεψε σε ένα νέο ξεκίνημα και απογοητεύτηκε κακήν κακώς με το “καλημέρα”. Είναι ανώφελος όμως…

Ν. Π. 

Πηγή: goaltrikala.gr

 

 

Επιστροφή