Ωιμέ! ("Μπηχτή" του... "θανατά" !)

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Ωιμέ! (
Εξακολουθεί να δίνει... "πόνο" ο "Φυσάει Κόντρα".
Βρήκε αφορμή την βράβευση της γείτονος Καρδίτσας (πρώτη πόλη στη βιώσιμη κινητικότητα)Γιατί η αγάπη για το ποδήλατο φαίνεται από τους ποδηλατόδρομους που κατασκευάζεις και όχι αν πας με ποδήλατο στη σύσκεψη με τον υπουργό για να σε τραβήξουν οι κάμερες.!
Δημ. Παπαθανασίου
Η Καρδίτσα στην κορυφή της Ευρώπης


Αναδείχθηκε νικήτρια στο διαγωνισμό για την βιώσιμη κινητικότητα

Πανευρωπαϊκή είναι πλέον η αναγνώριση της Καρδίτσας ως πόλης του ποδηλάτου και ως πόλη που προωθεί αποτελεσματικά τη βιώσιμη κινητικότητα.

Η σχετική διαγωνιστική διαδικασία που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στις Βρυξέλλες, ανέδειξε πανευρωπαϊκά την Καρδίτσα πρώτη πόλη στη βιώσιμη κινητικότητα, μεταξύ των μικρών πόλεων (smallermunicipalities)  που πήραν μέρος.

Αξίζει να τονίσουμε πως ο διαγωνισμός γίνεται υπό την αιγίδα της Ευρ. Επιτροπής η  οποία και προωθεί λύσεις βιώσιμης κινητικότητας.

Να υπογραμμιστεί ότι η τελετή για την ανάδειξη του νικητή ήταν προγραμματισμένο να γίνει στο τέλος Μαρτίου στις Βρυξέλλες, ωστόσο η αναβολή κρίθηκε επιβεβλημένη λόγω της πανδημίας που ενέσκηψε.


Τελικά η τελετή έγινε σε κλειστό κύκλο στις Βρυξέλλες, όπου και ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα.


Γιατί η αγάπη για το ποδήλατο φαίνεται από τους ποδηλατόδρομους που κατασκευάζεις και όχι αν πας με ποδήλατο στη σύσκεψη με τον υπουργό για να σε τραβήξουν οι κάμερες.

 

 

Επιστροφή