ΠΑ.ΠΑ.ΡΕ.Σ.! - "ΩΔΗ" στον Παπαστέργιο !

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
ΠΑ.ΠΑ.ΡΕ.Σ.! -
Το διαβάσαμε (με έκπληξη) στο tv10.gr και ειλικρινά, (αν δεν "έγλυφε" τον... προύχοντα Μιχαλάκη) θα ήταν ικανοποιητικά "όπως πρέπει" και "αντιπροσωπευτικό" για ένα ΜΜΕ, που υπηρετεί χρόνια τώρα το "ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ"...(Το... αντιγράφουμε προσυπογράφοντας (με επιφύλαξη εκεί που "γλύφει" Μιχαλάκη!) και μάλλον σαν "fatsimare" θα γίνουμε... μέλη του "ΠΑ.ΠΑ.ΡΕ.Σ." )Ντροπή σας κ. Μιχαλάκη…
Επιτέλους σταματήστε να κάνετε έργα


Κύριε Μιχαλάκη έλεος, το τελευταίο διάστημα σε στενή συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό έχετε βαλθεί να αλλάξετε την εικόνα της πόλης των Τρικάλων, και ευρύτερα ολόκληρου του Δήμου Τρικκαίων.

Πρέπει να καταλάβετε πως με τις πράξεις σας προκαλείτε και αλλάζετε συνήθειες ετών, επιτέλους καταλάβετέ το, ο Τρικαλινός θέλει τη λακκούβα του, την αγαπά, έχει δεθεί μαζί της και για να την έχει για πάντα στις τελευταίες εκλογές έδωσε ισχυρή πλειοψηφία στον προστάτη της, και έρχεστε εσείς χωρίς κανένα ίχνος ντροπής να τη βουλώσετε.

Επιτέλους σταματήστε να φτιάχνετε δρόμους και να στερείτε από την αδρεναλίνη μας το δικαίωμα να ανεβαίνει κάθε φορά που περνάμε από αυτούς.

Σταματήστε επιτέλους να ρίχνετε χρήματα στην τοπική οικονομία κάνοντας έργα, τα χρήματα βοηθούν εργολάβους – προμηθευτές και εργαζομένους να επιβιώσουν χωρίς να έχουν ανάγκη να ενοχλούν τους δημοτικούς άρχοντες για μια οκτάμηνη σύμβαση ή μια θέση εργασίας 40 ημερών στον μύλο των ξωτικών.

Και στην τελική η προσπάθεια σας είναι μάταιη μιας και όπως μαρτυρούν οι εκατοντάδες μακέτες η έξυπνη πόλη μας έχει «φύγει έτη φωτός» μπροστά από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Με εκτίμηση και αγανάκτηση ο υπό σύσταση Παντρικαλινός Παπαστεργιακός Ρεφορμιστικός Σύλλογος. ΠΑ.ΠΑ.ΡΕ.Σ. Τρικάλων

 

 

Επιστροφή