"Προφανώς" και δεν είναι... "κακό "!

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:

Kαταλάβατε; (Όσοι... καταλάβατε !)
Ο κ. Μητσοτάκης έχει γνωρίσει τον σύζυγό μου λέει ο κ. Αλέξης Πατέλης στο Γεύμα με την «Κ» !Για το θετικό δείγμα του σεβασμού της διαφορετικότητας και της αποδοχής των άλλων μίλησε μεταξύ άλλων ο προϊστάμενος στο Οικονομικό Γραφείο του πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης, σε συνέντευξη του στην «Καθημερινή» την Κυριακή και αποκαλύπτει:

«Προφανώς ο κ. Μητσοτάκης έχει γνωρίσει τον σύζυγό μου όπως κι εγώ τη δική του».

Ο Αλέξης Πατέλης είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στα οικονομικά από το πανεπιστήμιο του Princeton στις ΗΠΑ, όπου ολοκλήρωσε τη διατριβή του με επιβλέποντα καθηγητή τον πρώην διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ, Ben Bernanke.

Διαθέτει, επίσης, μεταπτυχιακό στα οικονομικά από το ίδιο πανεπιστήμιο και πτυχίο στα οικονομικά και τα μαθηματικά από το Sussex University του Ηνωμένου Βασιλείου.

Τα τελευταία 27 χρόνια εργάζεται ως οικονομολόγος και αναλυτής στον χρηματοπιστωτικό τομέα στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και την Αθήνα.

Ο κ. Πατέλης συμβουλεύει τον πρωθυπουργό για θέματα οικονομικής πολιτικής και θα λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος με την παγκόσμια επενδυτική κοινότητα.


Πηγή: reader.gr

 

 

Επιστροφή