Το... πλεονέκτημα Παπαστέργιου στον "πόλεμο" με Αγοραστό !

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Το... πλεονέκτημα Παπαστέργιου στον

(Βάζει "μπροστά" τον Υπουργό Εσωτερικών (τον σύντροφο) κ. Θεοδωρικάκο στη μάχη με Μιχαλάκη-Αγοραστό ο Μήτσος...!)
Αντεπίθεση Παπαστέργιου: "Τώρα" θα δείτε τι θα σας κάνω...!

Σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις του στη Λέσχη 97,6 :
"Θα σουλουπώσω (!) την Νομαρχία, (δική μου είναι) θα κάνω ξενώνα για άτομα με αναπηρία (να το βουλώσει ο Μπάμπης)" κλπ, κλπΛέσχη 97,6 σήμερα:


Την κατασκευή του ξενώνα φιλοξενίας ατόμων με ειδικές ανάγκες, την συντήρηση και ανάδειξη του κτηρίου της πρώην νομαρχίας, την κατασκευή νέων διδακτηρίων αλλά και αγροτικά και αντιπλημμυρικά έργα, έχει δρομολογήσει ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου να ενταχθούν στο πρόγραμμα ‘Αντώνης Τρίτσης’,  σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις του στη Λέσχη 97,6 :

« Την Πέμπτη θα ανακοινωθεί από τον Πρωθυπουργό, τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκο, τον κ. Τζιτζικώστα ως πρόεδρο της ΕΝΠΕ και εμένα ως πρόεδρο της ΚΕΔΕ το πρόγραμμα ‘Αντώνης Τρίτσης’.

Σκοπός μας είναι να ενταχθεί στο πρόγραμμα αυτό και η δημιουργία του Κέντρου Διημέρευσης για άτομα με αναπηρία, ως υλοποίηση της δωρεάς του Μπάμπη Δεληλίγκα.

Αν αργήσουν οι διαδικασίες του προγράμματος και βρεθεί  πρώτα η χρηματοδότηση από το ΠΔΕ της Περιφέρειας Θεσσαλίας, τότε θα χρηματοδοτηθεί από εκεί.

Το έργο αυτό θα γίνει, και είναι καλό το ότι  μπόρεσαν να βρεθούνε χρήματα, είτε από το Δήμο είτε από την Περιφέρεια.

Το πρόγραμμα ‘Αντώνης Τρίτσης’  για το Δήμο Τρικκαίων θα περιλαμβάνει επίσης την ανακατασκευή του κτηρίου της Νομαρχίας, αγροτική οδοποιία, αντιπλημμυρικά έργα στην όχθη του Ληθαίου, και κατασκευή νέων διδακτηρίων, όπως για παράδειγμα μας ενδιαφέρει πολύ η κατασκευή ενός καινούργιου ειδικού σχολείου.»Για το fatsimare*To ΔΕΞΙ μπακ (γουστάρω...!)

Μιλάμε για την ΜΑΧΗ των ΜΑΧΩΝ...!

(Για καλό και για κακό πάντως κρατάμε αποστάσεις, δεν ξέρουμε ακόμη τον... συσχετισμό δυνάμεων που λέει κι ο... Ταμήλος!)

*Εσένα "Μαοϊκέ" - παπαγαλάκι "νεοδεξιέ" σ' έχω "έτοιμο" σε... προσεχές "αφιέρωμα"...!


 

 

Επιστροφή