«Τόσα ο Ευαγγελάτος, τόσα ο Μαυρίδης, τόσα ο Κουρτάκης»

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
«Τόσα ο Ευαγγελάτος, τόσα ο Μαυρίδης, τόσα ο Κουρτάκης»

Γράφει ο Γιώργος Αρκουλής

(Πηγή: zougla.gr)Πέτσας σε αναμονή…

Είναι ένα θέμα από αυτά που όσο διατηρούνται σε «ζύμωση» θα δημιουργούν ερωτηματικά, μίση, αντιζηλίες και ενοχές σε κάποιους οι οποίοι δείχνουν να τις αγνοούν.

Βγαίνουν, λοιπόν, τις τελευταίες ώρες στο Διαδίκτυο διάφορες πληροφορίες που ναι μεν είναι ανεπίσημες, ωστόσο την (επικίνδυνη) δουλειά τους την κάνουν:

«Τόσα ο Ευαγγελάτος, τόσα ο Μαυρίδης, τόσα ο Κουρτάκης» (όχι ο κρασέμπορος – ο άλλος των Παραπολιτικών).

Παράλληλα, η αρχηγός της οικογένειας Μητσοτάκη, η πανέξυπνη και έμπειρη στα πολιτικά πράγματα Ντόρα Μπακογιάννη, μέσω τηλεοπτικής εμφάνισης, υποστηρίζει πως «πρέπει να δοθούν στην δημοσιότητα όλα τα στοιχεία της λίστας των ΜΜΕ».

Δηλαδή «πόσα» εισέπραξε έκαστος από τους μάγκες της πληροφόρησης, διότι όταν ακούς ότι κάποιος –όνομα και μη χωριό- πήρε κάποιο γερό ποσό για πέντε ή έξι Μέσα που διαθέτει στον…βυθό των πωλήσεων, σε πιάνει ταραχή.

Ξέρετε γιατί;

 Διότι η κυβέρνηση δίνει με άνεση οικονομικές ενισχύσεις στους εκδότες, καναλάρχες κλπ., την ώρα που μειώνονται οι επιχορηγήσεις στις αθλητικές Ομοσπονδίες, μεταξύ των οποίων και του ΣΕΓΑΣ, όπου γίνεται μια καλή προσπάθεια καλλιεργώντας τον κλασικό αθλητισμό.

Εννοείται πως ο κύριος Πέτσας, δεν πρόκειται να προβεί σε πρωτοβουλίες δ ι α φ α ν ε ι α ς  (στο θέμα της διανομής των χρημάτων) αν δεν πάρει πρώτα την εντολή άνωθεν να το πράξει.

Και εδώ προκύπτει το μείζον ερώτημα: ακούει ή όχι τις συμβουλές της αρχηγού της οικογένειας ο Κυριάκος; Αναμένουμε…

* Στο μεταξύ, οι Τράπεζες που ελέγχουν εδώ και χρόνια τα περιουσιακά στοιχεία της «Ελευθεροτυπίας», κινούνται δικαστικά (νόμιμα βέβαια, αλλά το ηθικώς να το ξεχάσουμε)  υπέρ των συμφερόντων τους, ερήμην των απλήρωτων εργαζομένων. Κάπου 850 ψυχών δηλαδή…Άραγε ο ευπατρίδης κ. Στουρνάρας τι θα μπορούσε να πει;Πηγή: zougla.gr

 

 

Επιστροφή