«Ήξεις, αφήξεις»...

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
«Ήξεις, αφήξεις»...
Με σαφέστερο το: "μετά από κάποιο διάστημα θα παραιτηθώ".

Στη διάθεση των οργάνων του κόμματος να συμπεριληφθεί στη λίστα του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση πρόωρων εκλογών το φθινόπωρο, δήλωσε σήμερα από τη Λέσχη 97,6 πως είναι ο τρικαλινός βουλευτής Σάκης Παπαδόπουλος, ο οποίος μάλιστα για πρώτη φορά τόνισε πως σε περίπτωση που κερδίσει με αυτοδυναμία η ΝΔ και δεν χρειαστεί να πάει σε β΄ γύρο εκλογών, εκείνος λίγο καιρό μετά θα παραιτηθεί από βουλευτής:

« Εγώ θα ήθελα να μην γίνουν τώρα πρόωρες εκλογές, με λίστα, θα ήταν μια αβάσταχτη ελαφρότητα από μεριάς του Κυριάκου Μητσοτάκη κάτι τέτοιο. Για όλες τις μάχες όμως εγώ θα είμαι στη διάθεση του κόμματος, και αν μου ζητήσει η κεντρική επιτροπή να συμμετέχω  φυσικά και θα το κάνω.

Σε ένα τέτοιο σενάριο, ακόμα και με νίκη της ΝΔ με αυτοδυναμία και να μην πάμε σε Β΄ γύρο, εγώ και να εκλεγώ και πάλι βουλευτής μετά από κάποιο διάστημα θα παραιτηθώ.

Έχω καταλήξει ότι είναι αρκετά τα 46 χρόνια ενασχόλησης μου με τα κοινά.

Ξεκαθαρίζω ότι είμαι στη διάθεση του κόμματος σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο με τις πρόωρες εκλογές με λίστα. Ας αποφασίσει η ηγεσία του κόμματος για το πώς θα καταρτιστεί η λίστα.»

 

 

Επιστροφή