Κι άλλα λεφτά θα δώσουμε στον Μαράβα Χρήστο; (!)

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Κι άλλα λεφτά θα δώσουμε στον Μαράβα Χρήστο; (!)

(Δήμαρχε Μαράβα, βγάλε και κανένα... "ευχαριστήριο", δεν πιστεύουμε νάχεις παράπονο...!)

Σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός ζήτησε (σχεδόν τσακώθηκαν !) απο τον Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη τουλάχιστον ο δήμαρχος Πύλης να αναγνωρίσει "δημόσια" και με ευχαριστήριο τα χρήματα που εξασφάλησε και του προσφέρει η Περιφέρεια κσι όχι να το παίζει "ανήξερος" απο που ήρθαν...)

ΣΤΟ "ΘΕΜΑ"


Δημοπρατείται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας ο εκσυγχρονισμός του Δημοτικού Σταδίου Πύλης


Δημοπρατείται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας η βελτίωση των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Σταδίου Πύλης. Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 100.000 ευρώ  χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας  και περιλαμβάνει την κατασκευή νέας περίφραξης, τριών στεγάστρων, βοηθητικού κτίσματος καθώς και εξοπλισμό για την καλύτερη άρδευση του γηπέδου.  

«Με στρατηγικό σχέδιο και προγραμματισμό, εκσυγχρονίζουμε αθλητικές εγκαταστάσεις παντού στη Θεσσαλία, γιατί ο αθλητισμός είναι φιλοσοφία ζωής που πρέπει να μπει στο dna κάθε πολίτη» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

«Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη και  τους Περιφερειακούς συμβούλους, αναβαθμίζουμε το Δημοτικό Στάδιο Πύλης και αποδίδουμε ένα λειτουργικό και ασφαλές γήπεδο.  

Έχουμε εικόνα και ήχο της πραγματικότητας, συνεργαζόμαστε με τα αθλητικά σωματεία και τους συλλόγους και   υλοποιούμε  έργα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών. Έργα ισόρροπα κατανεμημένα,  που επιπλέον δημιουργούν και θέσεις εργασίας.

Τα περισσότερα από 120 αθλητικά έργα, συνολικού προϋπολογισμού άνω των  45 εκατομμυρίων ευρώ, που έχουμε σε εξέλιξη, δικαιολογούν τον τίτλο της Περιφέρειας Θεσσαλίας ως Πρώτης Αθλητικής Περιφέρειας στη χώρα» προσθέτει ο Κ. Αγοραστός.
 

 

Επιστροφή