Σήριαλ θα γυρίσει ο δήμαρχος Μαράβας με τίτλο "Καλώς ήλθες" αέριο στην Πύλη - Κάνω έργα"!

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Τηλεοπτική σειρά με θέμα «Το Φυσικό Αέριο στην Πύλη»
Τηλεοπτική σειρά με θέμα «Το Φυσικό Αέριο στην Πύλη»
Δείτε μερικούς από τους "τίτλους" των επεισοδίων στο τέλος του άρθρου


(Τα γυρίσματα συνεχίζονται.)


Στις φωτο "σκηνές" από τα "γυρίσματα"ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τετάρτη – την Πέμπτη και την Παρασκευή, 2 και 3 και 4 του μήνα Σεπτεμβρίου βρέθηκε στην Πύλη η ΕΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε...

Με την παρουσία εξειδικευμένου προσωπικού της Εταιρίας ενημερώθηκαν οι κάτοικοι της Πύλης για την χρησιμότητα του φυσικού αερίου, για τον τρόπο λειτουργίας της Εταιρίας, για το πλάνο εγκατάστασης του δικτύου διανομής.
Υπογράφηκαν επιτόπου συμβόλαια σύνδεσης καθώς επίσης και αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος.Ευχαριστημένος ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας δήλωσε σχετικά:
«…Αποτελεί ορόσημο για τον Δήμο Πύλης η κατασκευή και η λειτουργία του Σταθμού Αποσυμπίεσης φυσικού αερίου από την ΕΔΑ ΘΕΣΣ στην Πύλη.
Στην Πύλη πρώτα και στις λοιπές Κοινότητες στην συνέχεια.

Αλλάζει ο ενεργειακός χάρτης και πλέον οι κάτοικοι και οι επιχειρήσεις της Πύλης θα μπορούν να απολαύσουν φθηνή και καθαρή ενέργεια.
Το είχαμε δηλώσει χθες, παλέψαμε και δικαιωθήκαμε.
Χωρίς τυμπανοκρουσίες.


Να συγχαρώ και την μεθοδικότητα της Εταιρίας που με συντονισμό και ταχύτητα ήδη έχει εγκαταστήσει το δίκτυο διανομής, χωρίς να δημιουργηθεί το χάος.Είμαστε σε συνεργασία και με τα μέλη του συνδέσμου υδραυλικών Νομού Τρικάλων.
 Ήδη συναντηθήκαμε με τον Πρόεδρο κ. Βαλομάνδρα Νικόλαο και τον Γραμματέα κ. Πλεξίδα, γιατί οι υδραυλικοί είναι οι άνθρωποι που θα διασφαλίσουν την ασφάλεια των εγκαταστάσεων με αξιοπιστία.Προγραμματίζουμε σύντομα την διεξαγωγή τεχνικού σεμιναρίου γιατί η πληροφόρηση μας οδηγεί στην λήψη καλύτερων αποφάσεων…».

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΗΣ (ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ)ΔΙΑΒΑΣΤΕ


Δείτε σχετικά άρθρα:

 

 

Επιστροφή