Ουάου ! "Καλά, χάζι'ψι ντίπ αυτό του κουρί'τσ" ; !

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Ουάου !
Δεν είναι δικός μας ο τίτλος...!

Αντιγράψαμε "σχόλιο" σε δημοσίευμα που παρουσιάζει τις δραστηριότητες απ' του... κουρί'τσ, την αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Βασιλένα Μητσιάδη στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την εβδομάδα κινητικότητας στα Τρίκαλα. !

Για το fatsimare

To skli του Μπουζαλή


"Μούγκα" η... Βρετανική Guardian !

(Διαπιστώνουμε με έκπληξη πως η... έγκυρη Guardian που παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις στα "έξυπνα" Τρίκαλα δεν έγραψε τίποτα γι αυτή τη δραστηριότητα...!)

  

"ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΚΑΝ" ΤΕΛΙΚΑ...! :

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ματαιώνεται η ποδηλατάδα του Δ. Τρικκαίων


Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει ότι ματαιώνει την προγραμματισμένη για την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020 ποδηλατάδα.

Η συμβολή στην προσπάθεια μείωσης των φαινομένων συνωστισμού, ώστε να αντιμετωπιστεί πιο άμεσα και πιο γρήγορα ο κορονοϊός, οδήγησε τον Δήμο Τρικκαίων στη συγκεκριμένη του απόφαση, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες.

Η ποδηλατάδα είχε προγραμματιστεί να είναι η τελευταία δράση στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2020. Είχε μήκος 13.033 χλμ. παραπέμποντας στον αριθμό μηνυμάτων «13033» την περίοδο της καραντίνας, όπως είχε συμβεί και σε αντίστοιχη ποδηλατάδα τον περασμένο Ιούνιο.

Μάλιστα η διαδρομή θα περιλάμβανε υφιστάμενους και προς δημιουργία ποδηλατόδρομους, προκειμένου να αποτυπωθεί η ενίσχυση της ασφαλούς ποδηλατικής κίνησης στην πόλη, με την κατασκευή των νέων ποδηλατόδρομων.

 Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων


 

 

Επιστροφή