Στην Αθήνα, βρέθηκε η... "λύση", (στα Τρίκαλα;)

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Στην Αθήνα, βρέθηκε η...

Με ανάγνωση ποιημάτων του Κωνσταντίνου Μπογδάνου απειλεί η ΕΛΑΣ αν δεν τηρηθούν τα μέτρα απαγόρευσηςΤην ανάγνωση ποιημάτων του Κωνσταντίνου Μπογδάνου με ντουντούκες ώστε ο κόσμος να μην συνωστίζεται στις πλατείες μελετά το αρχηγείο της ΕΛΑΣ, σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Το σχέδιο προβλέπει περιπολίες οχημάτων της ΕΛΑΣ που θα έχουν μαγνητοφωνημένη ολόκληρη την ποιητική συλλογή του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, την οποία θα παίζουν μέσω μεγαφώνων σε κεντρικά σημεία της πρωτεύουσας ή όπου παρατηρούνται παραβιάσεις των μέτρων.

Παράλληλα, όσοι πολίτες εντοπίζονται να παραβιάζουν τα μέτρα θα τους επιβάλλεται επιτόπου ποινή να ακούσουν ποίημα του βουλευτή από ειδικά εξοπλισμένο αστυνομικό με ωτοασπίδες.

Πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη χαρακτηρίζουν πάντως το σχέδιο ως "ύστατο αποτρεπτικό μέτρο" το οποίο ελπίζουν να μην χρειαστεί να τεθεί σε εφαρμογή, καθώς οι παρενέργειες από το άκουσμα ποιημάτων του βουλευτή δεν έχουν ακόμα ερευνηθεί πλήρως.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την δημόσια ανάγνωση ποιημάτων του βουλευτή έχει καταδικάσει στο παρελθόν η Διεθνής Αμνηστία, χαρακτηρίζοντας την "απάνθρωπη" και "κατάφωρη παραβίαση των δικαιωμάτων του ανθρώπου"


Πηγή: tovatraxi.com

 

 

Επιστροφή