Ο πλέον αισιόδοξος Τρικαλινός Συριζαίος είναι ένας πρώην... Πασοκτζής !

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Ο πλέον αισιόδοξος Τρικαλινός Συριζαίος είναι τέως... Πασοκτζής !

- Νομίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πιάσει και μεγαλύτερο ποσοστό από 31% στις επόμενες εκλογές...!
- Δεν ανήκω σε κάποια ‘τάση’, είμαι με την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να μεγαλώσει και να διευρυνθεί, γιατί οι πολίτες έχουν ανάγκη μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη μέρα.Κριτική στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό άσκησε με σημερινή του συνέντευξη στη Λέσχη 97,6 ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Χάιδος:

« Η παράταξη μας έχει βρει τον βηματισμό της και ασκεί αντιπολίτευση στον κ. Αγοραστό, φαίνεται αυτό από τις επερωτήσεις μας. Εγώ έχω καταθέσει 5 επερωτήσεις, με κυριότερη την απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ, και μου απάντησε με υπεκφυγές ο κύριος Περιφερειάρχης και όπως το συνηθίζει προσπάθησε να ξεφύγει από το να δώσει σαφείς απαντήσεις.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας πάσχει από συνολική περιβαλλοντική διαχείριση υδάτων, και θα μπορούσε κι έπρεπε να προχωρήσει φράγματα τα οποία μείνανε στάσιμα και δεν έχουμε καμιά απάντηση γιατί δεν υλοποιούνται. Στον δικό μου χαρακτήρα δεν ταιριάζει ο τρόπος με τον οποίο πολιτεύεται ο κ. Αγοραστός με αυτή την περισσή αλαζονεία.»

Στη συνέχεια ο Γιάννης Χάιδος αναφέρθηκε και στην ένταξη του στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά:

« Τάσσομαι στην προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την διεύρυνση του χώρου, και για να τεθεί ένα τέλος στην κακή διακυβέρνηση Μητσοτάκη. Δεν ανήκω σε κάποια ‘τάση’, είμαι με την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να μεγαλώσει και να διευρυνθεί, γιατί οι πολίτες έχουν ανάγκη μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη μέρα.

Νομίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή πρέπει να είναι ο πυλώνας που να εκφράσει συνολικά τον μεγάλο χώρο και να σταθεί απέναντι στη ΝΔ. Κάνει βήματα μπρος ο ΣΥΡΙΖΑ, και φαίνεται και στις συνειδήσεις των ανθρώπων. Οι διαδικασίες της διεύρυνσης από όσο ξέρω προχωρούνε κανονικά, και αν είχε γίνει και το συνέδριο θα οδηγούσε και επίσημα τον ΣΥΡΙΖΑ σε μια νέα εποχή. Εγώ νομίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πιάσει και μεγαλύτερο ποσοστό από 31% στις επόμενες εκλογές.

Αυτή τη στιγμή έχω τον θεσμικό ρόλο του περιφερειακού συμβούλου και θα υπερασπιστώ τους πολίτες που με εξέλεξαν, είναι πολύ νωρίς ακόμα να συζητήσω κάτι για θέση στο εθνικό ψηφοδέλτιο των επόμενων εκλογών.»

 

 

Επιστροφή