Τηλεδιάσκεψη της Λέσχης Ανάγνωσης του 2ου Σ.Δ.Ε. ΚΚΤ με το γνωστό δημοσιογράφο και συγγραφέα Μένιο Σακελλαρόπουλο

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Τηλεδιάσκεψη της Λέσχης Ανάγνωσης του 2ου Σ.Δ.Ε. ΚΚΤ με το γνωστό δημοσιογράφο και συγγραφέα Μένιο Σακελλαρόπουλο

Την Τετάρτη 2 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των μελών της Λέσχης Ανάγνωσης του 2ου Σ.Δ.Ε Καταστήματος Κράτησης Τρικάλων.

Καλεσμένος στη συνάντηση ήταν ο καταξιωμένος δημοσιογράφος και συγγραφέας Μένιος Σακελλαρόπουλος, ο οποίος μίλησε για τη νέα του αγάπη τη συγγραφή και τα μηνύματα που θέλει να περάσει μέσα από τα βιβλία του.

Τα μέλη έδειξαν τον ενθουσιασμό τους για το πρόσωπο του κ. Σακελλαρόπουλου, λόγω της επιτυχημένης πορείας του όχι μόνο στη δημοσιογραφία αλλά και στη συγγραφή. Εξέφρασαν απόψεις και συναισθήματα σχετικά με το έντονο και επίκαιρο βιβλίο του “Η πυραμίδα της οργής”, στο οποίο ο συγγραφέας αναφέρεται στον καθημερινό αγώνα για επιβίωση,  την καταπάτηση αξιών και συνειδήσεων στο βωμό του χρήματος, την απόδοση δικαιοσύνης, αλλά και στην ελπίδα που δεν πρέπει ποτέ να χάνεται.

Ο κ. Σακελλαρόπουλος επέμενε σε μια φράση, την οποία ο ίδιος ακολουθεί και θέλησε να μοιραστεί με τους συμμετέχοντες:
«Χάνεται μόνο όποιος χάσει τα όνειρά του…» «…να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε μέχρι να έρθει αυτό το κάτι που θα γλυκάνει τη ψυχή μας»

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Σακελλαρόπουλο που αποδέχθηκε τη πρόσκλησή μας, καθώς και τις εκδόσεις Ψυχογιός για την ευγενική δωρεά αντιτύπων προς τη Λέσχη Ανάγνωσης.
 
                                                                                           
Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

 

 

 

Επιστροφή