Το Μουσικό σχολείο Τρικάλων στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών...

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Το Μουσικό σχολείο Τρικάλων στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών...

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας και της Υπουργού Παιδείας και ήταν αφιερωμένη στους αγώνες της Ελλάδας για την Ελευθερία.  

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ  ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΔΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στο Μουσικό σχολείο Τρικάλων γα τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Υπουργείο Παιδείας στο πλαίσιο του  εορτασμού των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.Το Μουσικό σχολείο Τρικάλων συμμετείχε με μαθητές κυρίως Α΄ Λυκείου, σε ένα μουσικό σχήμα έντεχνης μουσικής,  με τίτλο: ¨Ωδή στη λευτεριά¨.

Μετά από πρόσκληση του Υπουργείου Παιδείας, ως Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων αλλά και ως μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής Μουσικών Σχολείων παρευρέθηκα στην εκδήλωση και θέλω να συγχαρώ  πραγματικά το μουσικό σχήμα του σχολείου για την παρουσία του στη σκηνή. Η άρτια εκτέλεση του μουσικού κείμενου από τους μαθητές καταδεικνύει ένα εξαιρετικό επίπεδο θεωρητικής και τεχνικής γνώσης της μουσικής.

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην κ. Λύτρα Βασιλική, Διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου, στους καθηγητές που εργάστηκαν για το μουσικό αποτέλεσμα, τον καθηγητή μουσικής κ. Γεώργιο Κουβέλα που συμμετείχε στην ορχήστρα και ιδιαίτερα τον καθηγητή κ. Νικόλαο Κοφίνα ο οποίος  είχε τη μουσική επιμέλεια και την ευθύνη του μουσικού συνόλου.  


 

 

Επιστροφή