Νίκη με ανατροπή! Τα Τρίκαλα νίκησαν 2-1 τον Θεσπρωτό

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Νίκη με ανατροπή! Τα Τρίκαλα νίκησαν 2-1 τον Θεσπρωτό

Μια υπερπολύτιμη νίκη που από την μία βελτιώνει την βαθμολογική της θέση και από την άλλη αφήνει πίσω την βαριά ήττα με την Ξάνθη σημείωσε σήμερα το απόγευμα ο ΑΟ Τρίκαλα.




Μία νίκη που ήρθε  με ανατροπή και  με «δράστη» τον Βασίλη Ευθυμίου που πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ με ψαλιδάκι απέναντι στην παλιά του ομάδα .


Ο Νίκος Ουσταμπασίδης κλήθηκε να διαχειριστεί το παιχνίδι χωρίς να έχει στην διάθεση του τους τρεις Παραγουανούς Σεντουριόν, Παρέδες και Ρεκίν αλλά και τον Ντιαλόσι που αντιμετώπισε πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.

Οι επιλογές του ήταν ορθολογικές και διαχειρίστηκε έξυπνα το παιχνίδι και είχε ψυχραιμία όταν η ομάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Τα Τρίκαλα ήταν η ομάδα που πλησίασε πρώτη στο γκολ όταν στο 15΄ ο Κουσκουνάς βρέθηκε απέναντι απο τον Κίναλη αλλά έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι αφου πρώτα την απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Θεσπρωτού!

Η ομάδα της Ηγουμενίτσας όμως άνοιξε το σκορ στο 41΄ όταν μετά από κόρνερ του Στεργίου ο Βασιλάκης αμαρκάριστος στην καρδιά της άμυνας σημείωσε το 0-1.

Η μεγάλη ανατροπή

Τα Τρίκαλα όμως κατάφεραν να γυρίσουν το ματς. Στο 52’ ο Κουσκουνάς με εξαιρετική ατομική ενέργεια ισοφάρισε σε 1-1 ενώ στο 64’ έβγαλε ασίστ για τον Ευθυμίου που με εντυπωσιακό ψαλιδάκι ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Τα Τρίκαλα έχασαν ευκαιρίες και για τρίτο γκολ αλλά και ο Θεσπρωτός ήταν επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις του.

Όσες φορές όμως χρειάστηκε ο Αγριμάκης ήταν εξαιρετικός πραγματοποιώντας ιδανικό ντεμπούτο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο  Άγγελος Μπακογιάννης απο την Αθήνα με βοηθούς τους κ.κ. Καλαμπόκη, Τσιλίκα (Αιτ/νίας). 4η θα είναι η κ. Τσιοφλίκη (Λάρισας). Έδειξε κίτρινες κάρτες στους Κεχαγιά, Ελευθεριάδη, Νιάρο του ΑΟ Τρίκαλα και Ραμίρεζ, Ζιέ, Βαλέντε, Κωνσταντίνου, Βασιλάκη του Θεσπρωτού.


ΑΟ Τρίκαλα (Νίκος Ουσταμπασίδης): Αγριμάκης, Σανδραβέλης, Κεχαγιάς, Νιάρος, Ριζογιάννης, Ευθυμίου (72΄ Αουντίνο), Μπαξεβάνος, Χειρίτραντας, Πέλκας, Κουσκουνάς, Ελευθεριάδης (90+ Ιωαννίδης)

Θεσπρωτός (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Κίναλης, Βαλέντε, Ζιέ (69’ Παππάς), Βασιλάκης, Γκάντσιερ, Στεργίου (83’ Ρομέρο), Κωνσταντίνου (83’ Διγκόζης), Ραμίρεζ (83’ Σουμά), Σαραντίδης, Βαταμίδης, Λύγκος

Η 10η αγωνιστική στην SL2 (Βόρειος όμιλος)

Με πολλά γκολ αποχαιρέτισαν το 2021 οι ομάδες της Η 10η αγωνιστική βέβαια σημαδεύτηκε από αναβολές, λόγω πολλών κρουσμάτων κορονοϊού και όχι μόνο.
Στην κίνηση του βορρά ξεχωρίζει η τεσσάρα της ΑΕΛ επί της Ξάνθης , αλλά και η νίκη του Ηρακλή επί της Βέροιας Ο Κλάους Αθανασιάδης είδε Ολυμπιακό και έγινε «ταύρος» οδηγώντας την Αναγέννηση Καρδίτσας στη νίκη (0-1) κόντρα στην δεύτερη ομάδα των «ερυθρόλευκων».

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:


Ολυμπιακός Βόλου – Αλμωπός Αριδαίας 1-1: Σιαφά (41’) – Ρόβας (88’)
ΠΑΟΚ Β’ – Καβάλα (Αναβλήθηκε)
ΑΟ Τρίκαλα – Θεσπρωτός 2-1: Κουσκουνάς (52’), Ευθυμίου (64’) – Βασιλάκης (41’)
ΑΕΛ – Ξάνθη 4-0: Όγκμποε (26’, 51’, 65’), Τσουμάνης (89’)
Απόλλων Λάρισας – Πιερικός 0-0
Ολυμπιακός Β’ – Αναγέννηση Καρδίτσας 0-1: Αθανασιάδης (24’)
Πανσερραϊκός – Απόλλων Πόντου 2-4: Ζέρης (24’), Κανίς (37’) – Μπαργκάν (22’), Ελλέ (57΄), Γιανναράκης (61’αυτογκολ), Φράγκος (74’)
Ηρακλής – Βέροια 1-0: Τόμας (67’)

Ρεπό: Νίκη Βόλου

Η Βαθμολογία

Ξάνθη 22
--------
Βέροια 21
Αναγέννηση Καρδίτσας 19
ΑΕΛ 16
Ολυμπιακός Β’ 14
Θεσπρωτός 13
Αλμωπός Αριδαίας 13
ΑΟ Τρίκαλα 13
Νίκη Βόλου 12
Ηρακλής 12
Απόλλων Πόντου 11
Πιερικός 10
ΠΑΟΚ Β’ 10
-----------
Ολυμπιακός Βόλου 9
Πανσερραϊκός 9
Απόλλων Λάρισας 3
Καβάλα 0

(*) Ο πρώτος παίζει μπαράζ ανόδου με τον πρώτο του άλλου ομίλου.
(*) Οι τέσσερις τελευταίοι υποβιβάζονται. Ολυμπιακός Β’ και ΠΑΟΚ Β’ ούτε προβιβάζονται, ούτε υποβιβάζονται

Η επόμενη αγωνιστική (11η)

Τετάρτη 05 Ιανουαρίου 2022

Απόλλων Πόντου – Ηρακλής
Αναγέννηση Καρδίτσας – Πανσερραϊκός
Πιερικός – Ολυμπιακός Β’
Ξάνθη – Απόλλων Λάρισας
Θεσπρωτός – ΑΕΛ
Καβάλα – ΑΟ Τρίκαλα
Αλμωπός Αριδαίας – ΠΑΟΚ Β’
Νίκη Βόλου – Ολυμπιακός Βόλου
Ρεπό: Βέροια

 

 

Επιστροφή