Με λαμπρότητα οι εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στα Τρίκαλα

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Με λαμπρότητα οι εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στα Τρίκαλα

Με παρελάσεις σε Τρίκαλα, Καλαμπάκα, Πύλη και Φαρκαδόνα κορυφώθηκε ο εορτασμός.
Στα Τρίκαλα
Ο καλός ανοιξιάτικος καιρός βοήθησε χιλιάδες κόσμου να καμαρώσει και να χειροκροτήσει μαθητιώσα νεολαία, συλλόγους τα στρατιωτικά αγήματα που παρήλασαν με άψογους σχηματισμούς και υψηλό εθνικό φρόνημα, σκορπίζοντας ρίγη περηφάνειας και συγκίνησης στο πέρασμα τους.


Προηγήθηκε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών . Την παρέλαση άνοιξε ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και οι πρόσκοποι, ακολούθησαν τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης πολιτιστικοί και χορευτικοί σύλλογοι,  και έκλεισε με τμήματα της ΣΜΥ. Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κώστας Σκρέκας.


H εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου στη Καλαμπάκα

Με την παρουσία πολύ κόσμου πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Καλαμπάκα, ο εορτασμός της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.


Ο εορτασμός ξεκίνησε με την καθιερωμένη Θεία Δοξολογία στο Μητροπολιτικό ιερό ναό του Αγίου Βησσαρίωνος και συνεχίστηκε με την κατάθεση στεφάνων από τους επισήμους στο μνημείο των ηρώων.H παρέλαση στην Πύλη


Με καλοκαιρινές συνθήκες έγινε η παρέλαση στην Πύλη την οποία και παρακολούθησε πλήθος κόσμου, κατοίκων της πόλης αλλά και επισκεπτών.
 
Στη Φαρκαδόνα
Mαθητιώσα νεολαία και πολιτιστικοί σύλλογοι, έδωσαν βροντερό παρών στην παρέλαση για την εθνική μας επέτειο της 25ης Μαρτίου στην Φαρκαδόνα.
Κρατώντας με υπερηφάνεια ψηλά και επιβλητικά στον ηλιόλουστο ουρανό την Ελληνική σημαία, παρέλασαν αποσπώντας θερμά και παρατεταμένα χειροκροτήματα από τους θεατές.,

 

 

Επιστροφή