Ποδηλατάδα στην Πύλη από παρέα Πορτινών - Με διοργανωτή τον Ο.Π.Ο.Π.

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Ποδηλατάδα στην Πύλη από παρέα Πορτινών - Με διοργανωτή τον Ο.Π.Ο.Π.
       
Ένα όμορφο απογευματινό ποδηλατάδας  είχαν την ευκαιρία να περάσουν το Σάββατο 1η Οκτωμβρίου οι ποδηλάτες της Πύλης, που διοργάνωσε ο Ο.Π.Ο.Π.   όπου στην μικρή αυτή παρέα συμμετείχαν Γονείς και μικρά παιδιά καθοδηγούμενοι από μέλη του Ο.Π.Ο.Π (Ορειβατικού- Περιηγητικού-Ομίλου -Πύλης), καθ΄όλην  την διάρκεια της διαδρομής των 10χιλ. περίπου με χρονοδιάγραμμα μίας  και μισής ώρας.

Η εκκίνηση  του γκρουπ των ποδηλατών  έγινε στις 17.30 του Σαββάτου 1η Οκτωμβρίου μπροστά από την είσοδο του Δημαρχείου Πύλης ,αφού πρώτα ελέγχθηκαν λεπτομερώς όλα τα ποδήλατα (αλυσίδες ,φρένα, κράνος) απαραίτητα για την ασφάλεια των ποδηλατών.






Έτσι με ευνοϊκές συνθήκες οι ποδηλάτες ξεχύθηκαν στους δρόμους της Πύλης διασχίζοντας την Εθνική Οδό Τρικάλων Άρτας -Αγίου Βησσαρίωνος, κάνοντας τον γύρο της Πύλης απολαμβάνοντας την αγωνιστική τους επίδοση στο πλαίσιο της αστικής ποδηλασίας, περνώντας συγχρόνως από τις γραφικές και πανέμορφες γειτονιές της Πύλης.

Η υπέροχη αυτή διαδρομή που ακολουθούσαν οι ποδηλάτες  αφού διάνυσαν και την Νέα Πύλη μέσω της νέα περιφερειακής οδού και της νέας γέφυρας, κατευθύνθηκαν προς τον Άγιο Βησσαρίωνα με κατάληξη την λίμνη μία απόσταση 1χλ.  Από το Χωριό.

Σε αυτό το πανέμορφο τοπίο με την λίμνη με τα γαλανά νερά της  και τις πάπιες να κολυμπάνε περιτριγυρισμένη από τους καταπράσινους λόφους της περιοχής, όλη ομάδα των ποδηλατών έβγαλε και τις ανάλογες αναμνηστικές φωτογραφίες.

Τέλος μετά από αυτό το ευχάριστο διάλλειμα της ξεκούρασης στην λίμνη, άρχισε η επιστροφή προς την Πύλη αφού πρώτα έγινε η παράκαμψη μέσα από τον Άγιο Βησσαρίωνα, καταλήγοντας στον χώρο της Αφετηρίας όπου όλοι μαζί απολαύσανε το καφεδάκι τους και τα αναψυκτικά από τα μικρά παιδιά στην Καφετέρια Limit.
Αλέξανδρος Γ. Τζήμας




 

 

Επιστροφή