Άκρως επιτυχημένη η πανελλήνια διοργάνωση πινγκ πονγκ στα Τρίκαλα

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Ακρως επιτυχημένη η πανελλήνια διοργάνωση πινγκ πονγκ στα Τρίκαλα
Με 240 συμμετοχές παλαιμάχων και ανεξάρτητων αθλητών/τριών, αριθμός μεγάλος για τέτοιου είδους διοργανώσεις, διεξήχθησαν στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο των Τρικάλων το τριήμερο 31 Μαΐου έως 2 Ιουνίου 2024, αγώνες για το 13ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανεξάρτητων και Βετεράνων Αθλητών/τριών της επιτραπέζιας αντισφαίρισης (Πινγκ Πονγκ).

Η διοργάνωση χαρακτηρίστηκε από σεβασμό και αλληλεγγύη, με τους παίκτες, παρότι δεν είναι στην ενεργό δράση να διατηρούν άσβεστη την αγάπη τους για το άθλημα και  αστείρευτη ενέργεια. Κάθε ρακέτα που χτυπούσε το μπαλάκι έφερνε μαζί της ατελείωτες αναμνήσεις και ιστορίες, που μοιράστηκαν οι παίκτες μεταξύ τους.

Το πινγκ πονγκ ως τρόπος ζωής, με πνεύμα ευγενούς άμιλλας, “άνθισε” το τριήμερο που μας πέρασε στα Τρίκαλα, καθώς πολλοί παλιοί πρωταθλητές έδωσαν πολύ δυνατά παιχνίδια.

Οι αγώνες διοργανώθηκαν από τον Φιλόδοξο Αθλητικό Σύλλογο Τρικάλων (ΦΑΣΤ), τον Δήμο Τρικκαίων, την Περιφέρεια Θεσσαλίας – ΠΕ Τρικάλων και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Φιλάθλου Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΕΠΑ).    
 

 

Επιστροφή