"Ανώμαλη προσγείωση" για την wow "παιδική χαρά" Παπαστεργίου

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:

Με κύριο υπεύθυνο της κατάστασης τον δήμαρχοΕίναι καιρός να καταλάβουν oι δημοτικοί μας άρχοντες πως η "εξουσία" δεν είναι "σέλφι" και πανηγυράκια, "φατσιμάρε" στις τηλεοράσεις και το facebook με "πειρατές","ξωτικά", πυροτεχνήματα στην πλατεία, βαρκαδοβόλτες και ποδηλατοβόλτες, χαζοχαρούλες και χαριτωμενιές,  χρειάζεται ανθρώπους με δυναμισμό, υπευθυνότητα, θέληση και πάνω απ' όλα ικανότητα να ανταπεξέλθουν στα "δύσκολα" του ρόλου που τους ανέθεσε με την ψήφο του ο Τρικαλινός λαός...

(Όσοι από αυτούς το διαβάζουν ελπίζουμε να καταλάβουν τουλάχιστον το νόημα, το "πνεύμα" του δημοσιεύματος και να γίνουν πιό χρήσιμοι στην τοπική κοινωνία...)


Και να είναι σίγουροι πως το παρόν άρθρο δεν έχει καμία, (μα καμία) αντιπολιτευτική διάθεση

Άχρηστη, ανίκανη και ανύπαρκτη
αποδεικνύεται η δημοτική αρχή να αντιμετωπίσει την κατάσταση που δημιούργησε ο (αναμενόμενος) χιονιάς.

Κατανοούμε την δυσκολία της κατάστασης, πρόκειται για "ακραία" σε ένα βαθμό φαινόμενα αλλά και άκρως διαχειρήσιμα από μία οργανωμένη "πολιτεία".


Αυτή την ώρα, χιλιάδες συμπολίτες βρίσκονται αποκλεισμένοι, η πόλη είναι ένα απέραντο "παγοδρόμιο" που δεν κυκλοφορεί "ψυχή", με τους κεντρικούς δρόμους (δεν μιλάμε για παράδρομους) να είναι απροσπέλαστοι...

Στα πολλά "γιατί" φτάσαμε ως εδώ καλούνται να απαντήσουν πρώτα ο δήμαρχος και μετά οι συνεργάτες του...

Όλοι μας γνωρίζαμε περί του τι "επέρχεται", ο "γραφικός" Αντιπεριφερειάρχης Μιχαλάκης "ούρλιαζε" καβάλα στην... "αλατιέρα".

Τα πρώτα "γιατί"
που καλείται να απαντήσει η δημοτική αρχή

(Με πρώτο τον δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου)

"Γιατί" δεν ήταν σε επιφυλακή (ως όφειλε) ο μηχανισμός του δήμου από νωρίς το βράδι.

"Γιατί" ενώ από τις 4 το πρωί άρχισε να χιονίζει δεν υπήρχαν τα "16" μηχανήματα του δήμου που βγήκαν από τις 10 και μετά. 
Αν υπήρχαν μηχανήματα στους δρόμους, τουλάχιστον τις πρώτες πρωϊνές ώρες που το χιόνι ήταν "φρέσκο" τώρα θα ήταν ανοικτοί...

"Γιατί"
δεν μισθώθηκαν μηχανήματα ιδιωτών? Τόσο δυσβάσταχτο ήταν το κόστος?
Τι ώρα ρίχθηκαν στη «μάχη» χειριστές ιδιωτικών μηχανημάτων?

"Γιατί" δεν έχει δοθεί ένα (έστω ένα) τηλέφωνο του δήμου στη δημοσιότητα για προβλήματα δημοτών;
 

Μπορεί ΤΕΛΙΚΑ κανείς υπεύθυνα, σαν δημοτική αρχή να μας πει πότε θα είναι δυνατή η αποκατάσταση της κυκλοφορίας στην πόλη;


Σε ότι αφορά μια "σύσκεψη" που έγινε στο δημαρχείο, φωτογραφίες είδαμε στο δελτίο τύπου, για τον "σχεδιασμό", λεπτομέρειες για ενέργειες εν όψει της "διαφαινόμενης κακοκαιρίας" θα μας πει κανείς?

Nαι, αυτή που "αόριστα αναφερόταν σε :
"κατανομή αρμοδιοτήτων, χωρισμός τομέων (πόλη σε δύο τομείς, περιφέρεια σε δύο τομείς) ,υλικά προς διάθεση και... "συνεργασία με άλλους φορείς"


Για το fatsimareTo δεξί μπακ


Αυτά προς το παρόν, "χαιρετισμούς" στο "δεξιό" (και νεοφιλελεύθερο) δήμαρχο αλλά και το "αριστερό" γραφείο τύπου του δήμου (να κρατάμε και τα "ζύγια" που λέει κι ο μπαμπάς)

Καλό... ξημέρωμα !


 

Δείτε σχετικά άρθρα:

 

 

Επιστροφή