"Λες"; "Είθε"...!

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:

-Λέτε ο δήμαρχος να έχει τόσο έντονα και ευαίσθητα αντανακλαστικά και να ξεκίνησε άμεσα εργασίες για να γράψει ιστορία όπως τον "προκαλέσαμε" προσφάτως;
-Μήπως η κ. Τρικαλινή "Βυζαντινολόγος" να θυμήθηκε ότι υπάρχουν και... "αρχαία ερείπια" στην πόλη;



(βλέπε σχετικά άρθρα)

Σημασία έχει ότι όπως διαβάζουμε στο trikalanews.gr "κινητικότητα" παρουσιάστηκε χθες το πρωί στο «Ασκληπιείο» Τρικάλων.

Μακάρι να είναι στα πλαίσια εργασιών συντήρησης τουλάχιστον, (ανάδειξης θέλει... φαντασία) κι όχι "έργο" καθαριότητας...!



Εργασίες σήμερα το πρωί στον αρχαιολογικό χώρο της πόλης.

Άγνωστο είναι αν οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν σε ποιο πλαίσιο εντάσσονται και κυρίως κατά πόσο σχετίζονται με απόφαση της Δημοτικής Αρχής (σε συνεργασία με την Αρχαιολογική Υπηρεσία) να προχωρήσει η ανάδειξη του σπουδαίου αυτού αρχαιολογικού χώρου της πόλης που παραμένει «ανεκμετάλλευτος»

Μακάρι να πρόκειται περί αυτού αλλά σε κάθε περίπτωση είναι ενθαρρυντική εικόνα η σημερινή για το μέλλον του «Ασκληπιείου» Τρικάλων, που επί …δεκαετίες δεν μπορεί να αναδειχθεί ως κορυφαίος τόπος προορισμού για τους επισκέπτες των Τρικάλων.


Για το fatsimare


To skli του Μπουζαλή*
*("Το νου" σου Κρυσταλλία, "έμαθα" υπήρχε πρόγονός μου κύων εις την Τρίκκην που τον θάψανε κάπου εκεί κοντά... Ανέδειξέ τον !)


Κράτα το

Δείτε σχετικά άρθρα:

 

 

Επιστροφή