Στο "BELUGA" της Ασκληπιού καλοκαίρι του 2007

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Στο
Ήταν ένα στέκι για όλες τις ώρες...

Στην "καρδιά" της Ασκληπιού καλοκαίρι  του 2007 το "Βeluga", υπό την διεύθυνση του Νικόλα Παπαευθυμίου είχε γίνει το αγαπημένο στέκι της Τρικαλινής νεολαίας που το επέλεγε τόσο για τον καφέ πρωϊ-μεσημέρι, όσο και για το ποτό τα βράδια.Πολλοί μάλιστα είναι αυτοί που το προτιμούσαν για "ξεχωριστές" στιγμές της ζωής τους όπως γενέθλια και ονομαστικές εορτές δίνοντας έτσι ξεχωριστή νότα στην "βραδυά" τους με κέφι και χορό και "μαέστρο" βέβαια τον d.j. Γιώργο Κρομμύδα που γνώριζε πάντα να...χορεύει και να ευχαριστεί και τον πιο απαιτητικό προσκεκλημένο...


 ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑΌταν ο Στέλιος Βάσκος κέρδιζε το πέμπτο (απο τα συνολικά 6 ετάπ) του Γύρου Ελλάδος το 1984
Με αφορμή τον Γύρο Ελλάδος που διεξάγεται αυτό τον καιρό, ο Στέλιος Βάσκος συμμετείχε στο Γύρο Ελλάδος το 1984 , κερδίζοντας το πέμπτο απο τα συνολικά 6 ετάπ του Γύρου , στη διαδρομή Αρχαία Ολυμπία, Βυτίνα , Τρίπολη.
Απόκριες 1999 στο "ΤΖΑΚΙ" Παλαιοπύργου
Χορός του συλλόγου βοηθών φαρμακείων και φαρμακοϋπαλλήλων Ν. Τρικάλων & ΚαρδίτσαςΜε την Καλομοίρα στην... Καλομοίρα !
Η Καλομοίρα Σαράντη, Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια, γνωστή στο Πανελλήνιον με τη συμμετοχή της στο μουσικό ριάλιτι του ΑΝΤ1 «Fame Story 2»,


Στο "Privilege" της Ασκληπιού Φθινόπωρο του 2006
Mε ξένες και Ελληνικές μουσικές επιλογές, το "Privilege" ήταν από τα πιο πολυσύχναστα στέκια της νεολαίας στην πόλη και το Φθινόπωρο του 2006Τέλη 10ετίας του '90 στο "ΒΙΟ-ΒΙΟ"
Οι φωτογραφίες (αρχείο Απ. Αλεξίου) είναι από διάφορες βραδιές στο μαγαζί της οδού Λαρίσης που λειτουργούσε με μεγάλη επιτυχία υπό την δ/νση του αείμνηστου Βάϊου Τζέλη.

Δείτε video:

 

 

Επιστροφή