Συναυλία Locomondo @ Rizoma sound festival

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Συναυλία Locomondo @ Rizoma sound festival


Ύστερα από 2 συνεχόμενες χρονιές και έχοντας πετύχει πολύ όμορφες και ξεχωριστές μουσικές βραδιές  φέτος το Rizoma Sound Fest για 3η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει συναυλία στο δημοτικό σχολείο Ριζώματος με τους φανταστικούς LOCOMONDO οι οποίοι υπόσχονται να μας παρασύρουν σε ξέφρενους χορευτικούς ρυθμούς κι ένα ατέλειωτο καλοκαιρινό πάρτυ.


Με μεγάλη χαρά λοιπόν σας περιμένουμε την Παρασκευή 11 Αύγουστου  στις 20:00 στο δημοτικό σχολείο Ριζώματος Τρικάλων να χορέψουμε όλοι μαζί με τις επιτυχίες των LOCOMONDO καινούργιες και αγαπημένες...


Προπώληση εισιτηρίου 7 ευρώ και ταμείο 10€, εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε στα Τρίκαλα από το Δισκορυχείον, Αχιλλέα Καρανάσιου 5, και στην Καλαμπάκα στο Καφέ Ραψωδία, Ελ. Βενιζέλου 4.  Μαζί μας θα είναι και οι απολαυστικοί “The Teasers” ένα Τρικαλινό συγκρότημα με jazz και swing διάθεση.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστούμε από καρδιάς το Μέγα Χορηγό Κοτούλας energy, τους Χορηγούς Sky energy drink, Jamaica coffee και Floulis Photographers αλλά και όλους τους υποστηρικτές μας: Συνεταιριστική τράπεζα Θεσσαλίας, Κρύπτη cocktail bar, Εμπορικός οδηγός ‘’Η αγορά μας’’, Pizza fun, Urban, Upmess, Havana club, Liknon Hotel, Εστιατόριο Μαγκλάρας και το εστιατόριο Οίνος & Γεύση  που πίστεψαν σε εμάς και μας βοήθησαν να κάνουμε αυτή τη συναυλία πραγματικότητα.


Με τις επιτυχίες των LOCOMONDO καινούργιες και αγαπημένες δεν θα σταματήσουμε να χορεύουμε!!

Θέλουμε να ΄στε εκεί ότι και αν συμβεί!

Rizoma Sound Fest

 

 

Επιστροφή