Το πρόγραμμα στο μουσικό στέκι "Ανδρομέδα" αυτή τη βδομάδα

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Το πρόγραμμα στο μουσικό στέκι

Το πρόγραμμα στο μουσικό στέκι "Ανδρομέδα" αυτή τη βδομάδα
NIGHTSTALKER Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου

Το συγκρότημα που ανέθρεψε στην Ελλάδα έναν ολόκληρο ήχο, το heavy rock. Αυτούς τους dead rock commandos τους γνωρίζουμε καλά και τους αγαπάμε πολύ γι’ αυτό που είναι και για αυτό που κάνουν.


Τα έχουν κερδίσει τα γαλόνια τους με το σπαθί τους! Ο Argy, o Αντρέας, ο Τόλης και ο Ντίνος αποτελούν την τετράδα-μπαρούτι που έχει μείνει για πάντα πιστή στα ιδεώδη του αδιαπραγμάτευτου Rock ‘n’ Roll.Μαζί τους οι : HIDDEN IN THE BASEMENT και οι τρικαλινοί ACID SUN

Doors open : 21:30
Είσοδος    : 10 ευρώ

RAVENCULT-RIFFOBIA-THE UNCONFESSED Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου
Hell's Fire Records & Forbidden Rites Prods παρουσιάζουν
την Παρασκευή 29 /12/ 2017 στην Ανδρομέδα μουσικό στέκι
Ravencult Official / Riffobia / The UnconfessedΕισιτήριο : 10 Ευρώ Διάθεση εισιτηρίων από 11 / 12 / 2017 :
Τρίκαλα - Rising heavy metal bar - Τρικάλων Ζύθος - Δισκορυχειον music store
Πόρτες : 21:00
Έναρξη : 21:30
Mετά τη συναυλία θα ακολουθήσει πάρτυ στο Rising Hard Rock & Heavy Metal BarΧΑΙΝΗΔΕΣ Σάββατο 30 Δεκεμβρίου


Δελτίο Τύπου Εκ της Αστυνομικής Διευθύνσεως :Με υψηλόν αίσθημα ευθύνης ανακοινώνομεν στους φιλομούσους ακροατάς, τας βασίμους υποψίας μας ότι η ανυπόταχτος ομάς των «ΧΑΪΝΗΔΩΝ» θα επιδράμει προσεχώς εντός της περιοχής τους. Πάσα βοήθεια εις την σύλληψην των ανταμοιφθήσεται δι’ απαλλαγής καταβολής ΕΝΦΙΑ και διοδίων εις τας εθνικάς οδούς. Επισημαίνομεν δε ότι η εν λόγω ληστοσυμμορία παραμένει ασύλληπτος εκ της εποχής που η Νεκρά Θάλασσα ήτο Νοσούσα και αποτελεί τον υπ’ αριθμόν έναν κίνδυνον δια την δημοσίαν ασφάλειαν, μετά το πυρηνικό πρόγραμμα του βορειοκορεάτου ηγέτου Κιμ Γιονγκ Ουν. Ο εκτελεστικός βραχίων της σπείρας ,εις την παρούσα φάσιν, αποτελείται από τους:Αποστολάκην Δημήτριον (λύρα, τραγούδι) Ζαχαριουδάκην Δημήτριον (ακουστική κιθάρα, τραγούδι) Κανέλλον Παναγιώτην (τύμπανα) Μπάκαν Σπυριδούλαν (τραγούδι) Μπρένταν Δημήτριον (γκάιντα, κλαρίνο, καβάλι, φλογέρα) Peter Macrae Jaques (τρομπέτα, κλαρίνο) Νικόπουλον Μιχαήλ(λαούτο, μαντολίνο, μπουζούκι, τραγούδι) Νόνην Ιωάννην (μπάσο)

Έναρξη  : 22:30
Είσοδος : 10 ευρώ
Δείτε video:

 

 

Επιστροφή