Πρόγραμμα εβδομάδας στο μουσικό στέκι "ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ"

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Πρόγραμμα εβδομάδας στο μουσικό στέκι

ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΟΚΑΣ Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου

Με τις αγαπημένες επιτυχίες των Πυξ Λαξ αλλά και τα ολοκαίνουρια τραγούδια του ταξιδεύει και αυτό τον χειμώνα σε όλη την Ελλάδα, ένας από τους πιο αγαπημένους Έλληνες τραγουδοποιούς, με εφόδιο τη ξεχωριστή φωνή και ερμηνεία, συναντάει τη Βίκυ Καρατζόγλου, για να μας παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα βασισμένο τόσο στην πολύχρονη μουσική διαδρομή του Μπάμπη, όσο και σε τραγούδια από όλους τους χώρους της ελληνικής μουσικής που άφησαν ιστορία.



Η Βίκυ Καρατζόγλου, μετά την αξιοσημείωτη ραδιοφωνική επιτυχία του τραγουδιού «Το Όνειρο» και λίγο πριν τη νέα δισκογραφική δουλειά της, συνεργάζεται με τον Μπάμπη Στόκα και αποκτάει ακόμη ένα εφόδιο στην καλλιτεχνική της πορεία.

Έναρξη  : 22:30
Είσοδος : 12 ευρώ (Προπώληση 10 ευρώ Δισκορυχείον καρανάσιου 5)

ΑΙΩΝΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ Σάββατο 3 Φεβρουαρίου

Με εργαλεία τη θεατρική πράξη και τη μουσική επιχειρείται μια προσέγγιση στο μεγαλείο της ποίησης του Γιάννη Ρίτσου, με τη μουσικοθεατρική παράσταση "Αιώνιος Έρωτας" βασισμένη στην ποιητική συλλογή του "Τα Ερωτικά".



Η παράσταση εστιάζει στην ποίηση ενός σπουδαίου Έλληνα ποιητή και προσπαθεί να αφουγκραστεί το διάχυτο ερωτικό στοιχείο και την ατμόσφαιρα που αναδύει το ποιητικό του έργο με τίτλο "Τα Ερωτικά".Στη συγκεκριμένη συλλογή, η οποία γράφτηκε το 1981, ο ποιητής ανακαλεί την μνήμη του σώματος και ομοιάζει την ποίηση με την ερωτική πράξη, όπου ο έρωτας συνιστά την σωματική εγγραφή της ποίησης. Στόχος της παράστασης είναι η βαθύτερη επικοινωνία με την ποίηση του Ρίτσου και η μετάδοσή της με τον πληρέστερο και ουσιαστικότερο τρόπο στους θεατές.

Επιμέλεια κειμένων/Ερμηνεία : Βίκυ Ιακωβάκη
Μουσική επένδυση,επιμέλεια και κιθάρες : Σπύρος Σαμαράς-Σπύρος Τσιώλης
Τραγούδι : Λένα Γκίκα – Νίκος Λιάκος
Φωτογράφιση : Παύλος Γαλάνης

Έναρξη  : 22:00
Είσοδος : 5 ευρώ

ΜΥΘΙ ΜΥΘΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ Κυριακή 4 Φεβρουαρίου

αφήγηση λαϊκών παραμυθιών με τη Μαρία Κατσανούλη
την πρώτη Κυριακή του μήνα (εκτός αργιών) στις 12:00 το μεσημέρι
στην Ανδρομέδα (πρώην Μανδραγόρα).


Ένα εργαστήριο για παιδιά (από 5 ετών) με ιστορίες που απολαμβάνουν πολύ συχνά και οι μεγάλοι τα παιδιά, αφού ακούσουν ένα μαγικό παραμύθι, ζωγραφίζουν κάτι από ότι αφουγκράστηκε η ψυχή τους παρακολουθώντας τα βήματα του ήρωα και η έκθεση των ζωγραφιών τους που στήνεται επιτόπου, ζωντανεύει, με έναν άλλο τρόπο, διαφορετικό ετούτη τη φορά, ξανά το παραμύθι... Στο τέλος, μια μικρή ιστορία αποχαιρετά και εύχεται ένα «καλό αντάμωμα και πάλι!» Μικρά και μεγάλα “παιδιά” ταξιδεύουν την πρώτη Κυριακή του μήνα σε κόσμους μαγικούς με ένα παραμύθι! Καλώς να ορίσετε!

Έναρξη  : 12:00
Είσοδος : 3€/άτομο



Δείτε video:

 

 

Επιστροφή