Γιορτή και παρέλαση Βουκεφάλα στα Τρίκαλα

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:

Ο ιππικός σύλλογος Τρικάλων το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017 γιόρτασε τους προστάτες του Αγίους Θεοδώρους όπως κάθε χρόνο στο εκκλησάκι του προφήτη Ηλία Τρικάλων.

Στις 11πμ έγινε το διάβασμα της αρτοκλασίας και το ύψωμα των Αγίων όπου στη συνέχεια αφού φωτογραφήθηκαν μικροί και μεγάλοι, οι καβαλάρηδες μαζί με δύο αμαζόνες κατηφόρισαν με την συνοδεία πάντα της τροχαίας Τρικάλων, προς την στρατηγού Σαράφη, Διονυσίου, Ιακωβάκης, Όθωνος, Ασκληπιού στον πεζόδρομο με κατάληξη στο πάρκο του Ματσόπουλου- μύλο ξωτικών για ξεκούραση και καφέ!!!

Ο στόχος του Βουκεφαλα αρχίζει να πετυχαίνεται σιγά σιγά καθότι όλο και πιο πολλές οικογένειες με μικρά παιδιά προσελκύονται σε αυτήν την Ελληνικότητα όμορφη εκδήλωση που συνδυάζει αναμνήσεις Πατρίδας, θρησκείας οικογένειας και συγχρόνως να αγκαλιάζεται από όλο τον Τρικαλινό πληθυσμό.


Για περισσότερο φωτογραφικό υλικό και ενημερώσεις Βουκεφάλα στο προφίλ του facebook Ιππικός Τρικαλων Βουκεφαλας και κάθε Πέμπτη από 21:00-23:00 στα γραφεία του συλλόγου Καλαμπακας 28 & Αμπατης στην πράσινη γωνιά!!! Χρόνια πολλά και καλή σαρακοστή!!!
 

 

Επιστροφή