Μοναδική γιορτή απο τον ΣΟΑΤ, με βραβεύσεις αθλητών, απονομές ζωνών και κοπή πίτας

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Μοναδική γιορτή απο τον ΣΟΑΤ, με βραβεύσεις αθλητών, απονομές ζωνών και κοπή πίτας

Στην κατάμεστη από κόσμο, αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του ΣΟΑΤ, η απονομή έγχρωμων ζωνών και η βράβευση διακριθέντων αθλητών του Τρικαλινού συλλόγου ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν για τον Νίκο Παϊταρίδη, η στιγμή που προβλήθηκε ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του προπονητή και των 29 αθλητών του που διακρίθηκαν το 2016.

Μια χρονιά που σημαδεύτηκε από μετάλλια σε Πανελλήνιους και διεθνής αγώνες όπως και μετάλλια που κατακτήθηκαν στο πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος.

Το χειροκρότημα για την προσπάθειά των αθλητών ήταν ιδιαίτερα δυνατό ενώ σημειώθηκε κοσμοσυρροή για ένα ένα σύλλογο που έχει γράψει με χρυσά γράμματα το όνομα του στον Τρικαλινό αθλητισμό.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Τρικκαίων, κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, η Αντιδήμαρχος Παιδείας-Πολιτισμού-Αθλητισμού & Νεολαίας κ. Έφη Λεβέντη.

Ο κ. Γιάννης Κωτούλας, πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών & Πρόεδρος της e-Trikala A.E., ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Ντίνος Μπάρδας, η κ.Μαρία Λίτσιου, Δ/ντρια Φυλακών Τρικάλων, ο πρόεδρος της ΠΟΥΕΦ, κ. Γιάννης Αναγνώστου, ο κ.Κων/νος Σγάρας πρώην σύμβουλος Φυσικής Αγωγής και διδάσκων στα ΤΕΦΦΑ Θεσσαλίας αλλά και υπεύθυνος της ΓΕΑΤ, ο κ.Αθανάσιος Καππάς , διοικητής του Τμήματος Εξ. Φρουράς των Φυλακών Τρικάλων, ο κ. Μπάμπης Βασταρούχας, προέδρος της Ένωσης Εξ.Φρουράς Φυλακών Τρικάλων, ο κ. Ιωάννης Γατσάς, υποδιοικητής Εξ. Φρουράς των Φυλακών Τρικάλων και ο κ. Ευάγγελος Γαλάνης, υποψήφιος Διδάκτωρ ΤΕΦΦΑ Θεσσαλίας ενώ να σημειωθεί πως ο ΣΟΑΤ βράβευσε για την προσφορά του, τον παγκόσμιο πρωταθλητή Hadi Mostaan που γυμνάζει τους αθλητές εδώ και ένα μήνα.

Ο ιδιαίτερα συγκινημένος, Νίκος Παϊταρίδης τόνισε: «Η καλύτερη ανταμοιβή μου…όλα αυτά τα χρόνια, κόπων, δακρύων, χαράς, αγωνίας, μόχθου άξιζαν για τις στιγμές που έζησα, για την έκπληξη που μου ετοίμασαν οι μαθητές μου, το δικό τους ευχαριστώ (απίστευτο βίντεο, μοναδικό)…

Η ιερότητα της σχέσης δασκάλου-μαθητών. Πόσο τυχεροί είμαστε εμείς που ασκούμε το λειτούργημα του δασκάλου…Θα το θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ»
 

 

Επιστροφή