Η αγωνιστική δραστηριότητα της "Άμιλλας" Τρικάλων

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Η αγωνιστική δραστηριότητα της
Το Σάββατο 18/3/17 η ομάδα των ανδρών έπαιξε στο κλειστό της Μπάρας με την ομάδα του Βόλου και ηττήθηκε με 3-0 σετ.

 Οι μικροί ως επί του πλείστον παίκτες της Άμιλλας δείχνοντας καλό αγωνιστικό πρόσωπο κατά διαστήματα, δεν μπόρεσαν να κερδίσουν τίποτα παραπάνω στο ταμπλό, αλλά οι εμπειρίες που αποκόμισαν είναι τεράστιες και ανεκτίμητες. Τα σετ ( 19-25, 23-25, 16-25).Η Σύνθεση για την ομάδα της Άμιλλας : Γούλας Ε., Τεντολούρης Α., Ράντος Π., Ζησόπουλος Φ., Τσιγαρίδας Λ., Ανδρεόπουλος Στ., Παπαδημητρίου Ε., Πετσιάς Α., Ηλιόπουλος Ν.,  Ψαρρής Θ., Μιχαλίτσης Α.

Το Σάββατο επίσης η ομάδα των παγκορασίδων Β’ η οποία έχει αρχίσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις εδώ και δυο αγωνιστικές, έπαιξε στην Καλαμπάκα με την ομώνυμη ομάδα. Οι μικρές της Άμιλλας βελτιώνονται σιγά σιγά και δείχνουν ότι το μέλλον διαγράφεται λαμπρό για αυτές. Το ταλέντο και ο ενθουσιασμός τους είναι οι καλύτεροι οδηγοί για την προσπάθειά τους. Για την ιστορία το αποτέλεσμα του αγώνα ήταν 3-0 υπέρ της ομάδας της Καλαμπάκας.

Την Κυριακή επίσης η ομάδα των κορασίδων της Άμιλλας αντιμετώπισε στο κλειστό της Ν. Ιωνίας Βόλου την ομάδα της Νίκαιας Βόλου και έχασε με 3-0 σετ ( 25-21, 25-22, 25-19).
Η σύνθεση για την ομάδα της Άμιλλας : Σταμούλη Κ., Γούλα Π., Βάρα Σ., Μανώλη Ε., Πάνου Δ., Προβίδα Ε., Παπαζήση Σ.


Την Κυριακή επίσης η ομάδα των παίδων της Άμιλλας αντιμετώπισε στο Δημοτικό γυμναστήριο Τρικάλων την ομάδα της Φθίας. Σε ένα παιχνίδι με πάρα πολύ καλό θέαμα και αρκετές εναλλαγές στο σκορ η ομάδα της Λαμίας πήρε τη νίκη με 1-3 σετ
(25-23, 13-25, 21-25, 20-25).
Η σύνθεση για την ομάδα της Άμιλλας : Βαρδούλης Γ., Τσιγαρίδας Λ., Ζησόπουλος Φ., Ανδρεόπουλος σ., Ψαρρής Θ., Κελεπούρης  Φ., Πετσιάς Α., Παπαδημητρίου Ε., Μαραγκός Ι., Μιχαλίτσης Α., Ηλιόπουλος Ν. 

 

Επιστροφή