Με τον Απόλλωνα Πάτρας οι γυναίκες του Ασκληπιού Τρικάλων

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Με τον Απόλλωνα Πάτρας οι γυναίκες του Ασκληπιού Τρικάλων

 Με ένα ακόμη δυνατό παιχνίδι συνεχίζει ο Ασκληπιός τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για την 17η και προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών.
Συγκεκριμένα το Σάββατο 25/3 στις 7 το βράδυ, υποδέχεται στο Δημοτικό κλειστό της Κατσιμήδου, τον τρίτο της βαθμολογίας του ομίλου Απόλλωνα Πάτρας.
 Ο Ασκληπιός  προέρχεται από την μεγάλη εντός έδρας νίκη την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στην πρωτοπόρο της βαθμολογίας Λαμία με 3-2 σετ. Με τη νίκη αυτή, ο Ασκληπιός παρέμεινε μόνος 4ος στην βαθμολογία του ομίλου με 26 βαθμούς.

 Ο Απόλλωνας προέρχεται κι αυτός από εντός έδρας νίκη επί του Καμπανιακού με 3-1 σετ. Με τη νίκη αυτή η Πατρινή ομάδα παρέμεινε μόνη 3η στην βαθμολογία του ομίλου με 31 βαθμούς.

 Αξίζει τέλος να αναφέρουμε πως στον 1ο γύρο, η ομάδα του Ασκληπιού κέρδισε μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι τον Απόλλωνα μέσα στην Πάτρα με 3-0 σετ. Ένα παιχνίδι που παρακολούθησαν αρκετοί Τρικαλινοί φίλοι της Ομάδας μας οι οποίοι εργάζονται ή είναι φοιτητές στην πόλη της Πάτρας αλλά και τις γύρω περιοχές.

 Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κύριοι Παπαγεωργίου Αχιλλέας και Χλωρός Χρήστος.

 Το αναλυτικό πρόγραμμα της 17ης Αγωνιστικής και η βαθμολογία του ομίλου όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι στιγμής : 

 

Επιστροφή