Περιοδείες Μικέλη Χατζηγάκη σε χωριά του Ασπροποτάμου

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Περιοδείες Μικέλη Χατζηγάκη σε χωριά του Ασπροποτάμου

 
Με αφορμή της γιορτή της Αγίας Παρασκευής ο Μικέλης Χατζηγάκης παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις στο Χαλίκι, στην Μουτσιάρα και στην Τζούρτζια.

Ο νεαρός τρικαλινός συνομίλησε με πολλούς ανθρώπους των χωριών αυτών για τα τοπικά προβλήματα. Δεσμεύτηκε, μάλιστα, να τα μεταφέρει, προτείνοντας και λύσεις, στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.
 
Όταν ρωτήθηκε για την ετοιμότητα της Νέας Δημοκρατίας να κυβερνήσει μίλησε για το αναλυτικό και συγκεκριμένο κυβερνητικό πρόγραμμα που έχει καταθέσει το κόμμα και υπογράμμισε πως αυτό θα υλοποιηθεί από τους ικανότερους ανθρώπους που έχει η πατρίδα.

Άλλωστε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δεσμευτεί πως θα κάνει «ανανέωση των αρίστων». 
 
Επίσης, ο Μικέλης είπε πως αργά η γρήγορα θα κλείσει αυτός ο κύκλος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον. Τόνισε πως τα «επόμενα χρόνια δεν προμηνύονται εύκολα, όμως θα είναι πολύ καλύτερα από τη τελευταία πενταετία.

Η Ελλάδα έχει και φυσικό και ανθρώπινο πλούτο και έχει τεράστια περιθώρια βελτίωσης και στους δύο τομείς. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σκοπεύει να αξιοποιήσει όσο το δυνατόν καλύτερα τα πλεονεκτήματα της χωράς και να χρησιμοποιήσει τους αξιότερους για αυτό τον σκοπό.

Είμαι βέβαιος πως θα κάνει μια κυβέρνηση από αρίστους, κόντρα στην σημερινή μετριοκρατεία, και θα βγάλει την πατρίδα από την σημερινή παρακμή.»


 

 

Επιστροφή