Ίκαροι - Φίλιππος Βέροιας 82 – 91 στο κλειστό της Μπάρας

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Ίκαροι - Φίλιππος Βέροιας  82 – 91 στο κλειστό της Μπάρας
Δεν τα κατέφεραν οι Ίκαροι και ηττήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της  Μπάρας, από την δυνατή ομάδα του Φίλιππου Βέροιας  με 82 – 91 για το πρωτάθλημα της  Γ εθνικής μπάσκετ.  

Πρόβλημα προέκυψε με τον Χατζή, ο οποίος λίγο πριν το τέλος έπεσε «άτσαλα» στο παρκέ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί  στον αστράγαλο. Αύριο θα εκτιμηθεί κατάσταση  του.
 


Δεκάλεπτα:  23 – 30, 37 – 47, 52 – 68, 82 – 91

Ικαροι: Κορδέας, Φούντας Φ 14(3),Στάνκοβιτς 6, Αργύρης Κ 9(1), Μέξης 8, Χατζής, Ντούρβας 2,Μπαρμπαρούσης 2, Αργύρης Σ 14(2), Φούντας Γ 27(3), Θεοδώρου.

Φίλιππος Βέροιας: Μόρας,Τόκας Α, Τόκας Π, Βάλλιος 9, Τσιαγκλαγκάνος 8,Μαρκόπουλος, Καβαργύρης,Κοθράς 21(3), Παραπούρας 24(4), Σουτζόπουλος 15(2), Καντάρκος 14.

Μητσιάδης:  Προσπαθήσαμε και παίξαμε  με την καλύτερη ομάδα. Τα παιδιά το πάλεψαν και είμαι ευχαριστημένος. Ο Χατζής έχει διάστρεμμα  και με στεναχωρεί το γεγονός. Συγχαρητήρια στην Βέροια. Πρέπει να παλέψουμε, από παιχνίδι σε παιχνίδι παίζουμε καλύτερα. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξη του.

Γκίμας: Συγχαρητήρια στους Ίκαρους, έχουν πολύ καλή ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα των Ικάρων, αλλά και προσωπικά τον κ. Σκρέτα για την φιλοξενία. Πιστεύω πως πετύχαμε σημαντική νίκη σήμερα στα Τρίκαλα. Είχαμε το προβάδισμα στο παιχνίδι. Από εδώ και πέρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με την Νίκη Βόλου.

Κοθράς:  Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που γύρισα στην πόλη μου. Είναι η δεύτερη φορά που γυρίζω! Στο παρελθόν βγήκαν στην πόλη πολλοί αθλητές Τρικαλινοί, κάτι το οποίο τώρα δεν συμβαίνει.. Παρακολουθώ τα Τρίκαλα στην Α1 κατηγορία και με στεναχωρεί που δεν βλέπω Τρικαλινούς παίκτες… Συγχαρητήρια στους Ίκαρους  γιατί έχουν μία πολύ καλή ομάδα.

 Ikaroi B.C Trikala








 

 

Επιστροφή