Ήττα απο τον πρωτοπόρο για τον Ασκληπιό τρικάλων

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Ήττα απο τον πρωτοπόρο για τον Ασκληπιό τρικάλων

Νέα ήττα για τις γυναίκες του Ασκληπιού στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών.Αυτή τη φορά από τον πρωτοπόρο και αήττητο ΠΑΟΚ με σκορ 0-3.

Σε ένα παιχνίδι που δεν αντέχει ιδιαίτερη κρητική καθώς ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος σε όλους τους τομείς και πήρε εύκολα την νίκη και τους 3 βαθμούς συνεχίζοντας την ξέφρενη πορεία του προς την κορυφή,ενω για τον Ασκληπιό τα περιθώρια έχουν στενέψει.


Στο 1ο σετ ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά και πήρε από την αρχή προβάδισμα στο σκορ με 0-6, 2-9,8-15, για να πάρει τελικά το σετ με 15-25.

Στο 2ο σετ ο ΠΑΟΚ είχε το προβάδισμα μέχρι τα μέσα όπου έφτασε να προηγείται με 8-15. Σταδιακά τα κορίτσια του Ασκληπιού ανέβασαν το ρυθμό τους και με όπλο το καλό σερβις και το μπλόκ μείωσαν τη διαφορά στο 16-19 και 20-23 χωρίς όμως να καταφέρουν να κάνουν την ανατροπή κι έχασαν τελικά το σετ με 21-25.


Το 3ο σετ ήταν μονόλογος για τον ΠΑΟΚ ,πήρε προβάδισμα από νωρίς 0-3, 6-10 για να κερδίσει τελικά με 14-25.

ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (Βασίλεβα):Βουλγαράκη, Μπόζιου, Λάιου, Σκέμπη, Κοτσίρα (λ),Χατζηχριστοδούλου, Παπαθεοδώρου,Γεωργίου Μ, Κωστοπούλου (λ), Αναστασίου, Ταμπρατζή, Βράκα, Γεωργίου Η.

ΠΑΟΚ (Φλώρος):Ξνθοπούλου, Κυριακίδου, Γεροβασιλείου, Μαλακίδου, Κολτσιάκη, Νικολαίδου, Κοτέογλου, Παπαφωτίου, Λεονταρίδου, Κυπαρίσση, Μπαλογιάννη, Σωτηρίου, Γιαννούλη(λ) , Βρέντζου.


 

 

Επιστροφή