Χρυσός ο Δημήτρης Λώλας στη Μαθηματική Ολυμπιάδα «Αρχιμήδης»

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Χρυσός ο Δημήτρης Λώλας στη Μαθηματική Ολυμπιάδα «Αρχιμήδης»

Στην κορυφή των μαθηματικών διακρίσεων ανέβασε ξανά τον Νομό Τρικάλων ο Δημήτρης Λώλας, μαθητής της Γ’ Λυκείου των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων «Αθηνά», κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στην 36η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Ο Αρχιμήδης».

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019, ώρα 11 π.μ. στην Αίθουσα Τελετών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Η διοικούσα επιτροπή του παραρτήματος Τρικάλων της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας συγχαίρει θερμά τον Δημήτρη Λώλα που ανεβάζει τα Τρίκαλα για μία ακόμη φορά στο ψηλότερο βάθρο με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στον διαγωνισμό «Αρχιμήδης». Ευχόμαστε οι διακρίσεις να συνοδεύουν πάντα τις σπουδές του και την πορεία του και να είναι πάντα πρώτος των πρώτων.


Επιπρόσθετα, πρέπει να απονεμηθούν εύσημα στην οικογένειά του για τη στήριξη που του προσφέρουν όλα αυτά τα χρόνια. Παράλληλα, θερμά συγχαρητήρια πρέπει να αποδοθούν και στους υπόλοιπους μαθητές που συμμετέχουν στους μαθηματικούς μας διαγωνισμούς. Εύχομαστε υγεία και μελλοντική επίτευξη των στόχων  των μαθητών μας.

Για το  ΔΣ

Ο πρόεδρος                                Η Γεν . Γραμματέας

 

 

Επιστροφή