Πασχαλιά στο Μπελέτσι

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Πασχαλιά στο Μπελέτσι
   
Πασχαλινή Εκδήλωση  στο Παλαιομονάστηρο από τον Σύλλογο Γυναικών Παλαιομοναστήρου
              
Παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Πύλης Κων/νος Μαράβας

Στην  Πασχαλινή Εκδήλωση που οργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Παλαιομοναστήρου που πραγματοποιήθηκε  στην πλατεία του Χωριού, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας συνοδευόμενος από υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους του.

Η εκδήλωση άρχισε με ομιλία της Προέδρου του Συλλόγου κ. Δήμητρας Παλλαντζά καλωσορίζοντας τον  κόσμο και τους επισήμους ευχόμενη Χρόνια Πολλά , ανέφερε  η σημερινή Πασχαλινή μας εκδήλωση περιλαμβάνει  δημοτικά παραδοσιακά τραγούδια του τόπου μας που θα τραγουδήσει η χορωδία του Συλλόγου μας. Πρόσφατα η χορωδία μας  έλαβε μέρος σε Πανελλήνιο διαγωνισμό  παραδοσιακού τραγουδιού παίρνοντας το πρώτο βραβείο στο δημοτικό τραγούδι.

Ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός του Δημάρχου Κωνσταντίνου Μαράβα  ο οποίος καλωσόρισε  τους παραβρισκόμενους ,ευχήθηκε Χρόνια Πολλά δίνοντας συγχαρητήρια στον Σύλλογο για τις δραστηριότητες  του Συλλόγου, τονίζοντας την αγάπη και  την ομόνοια , την καλή συνεργασία μεταξύ της  Τοπικής Εκκλησίας της Κοινότητας, και των Συλλόγων.

Ο δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή θα είναι πάντα δίπλα σας και το έχει αποδείξει στα τέσσερα  και κάτι Χρόνια  της θητείας της σημερινής Δημοτικής Αρχής.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την χορωδία του Συλλόγου που τραγούδησε πασχαλινά Τραγούδια και με την παρουσίαση των χορευτικών που χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς του τόπου μας.
 

 

 

Επιστροφή