Είχε κόσμο ο Παπαστεργίου...

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Είχε κόσμο ο Παπαστεργίου...

Στην κεντρική πολιτική ομιλία μπροστά από το δημαρχείο Τρικκαίων στην Ασκληπιού

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου και επικεφαλής του συνδυασμού «Επανεκκίνηση τώρα», από το βήμα αναφέρθηκε σε όλα τα μεγάλα έργα της παρούσας θητείας της Δημοτικής Αρχής, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα έδωσε στον σχεδιασμό της νέας θητείας με έργα που έχουν δρομολογηθεί ήδη και είναι ενταγμένα σε προγράμματα, για την προβολή και την ισόρροπη ανάπτυξη του Δήμου, τόσο στην πόλη όσο καις την περιφέρεια.

«Τα Τρίκαλα είναι πλέον γνωστά σε όλη την Ελλάδα και ο Δήμος μας αποτελεί παράδειγμα για δεκάδες άλλους δήμους σε όλη την χώρα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Τρικκαίων.

Κριτική άσκησε και για την συγκρότηση κάποιων συνδυασμών που «ξεφύτρωσαν» την τελευταία ώρα, όχι από κάποια ανάγκη των επικεφαλής τους να ασκήσουν εξουσία στον Δήμο, αλλά μόνο και μόνο για να μην αφήσουν τον ίδιο να επανεκλεγεί.

Ο Δημήτρης Παπαστεργίου μέσα σε κλίμα πρωτόγνωρου ενθουσιασμού και παλμού, ευχαρίστησε από καρδιάς τους χιλιάδες Τρικαλινούς που τον τίμησαν και παραβρέθηκαν στην ομιλία του, ζητώντας τους καθαρή νίκη με μεγάλη πλειοψηφία από την πρώτη κιόλας Κυριακή, για να μπορέσει ο ίδιος και οι συνεργάτες του να πάνε τα Τρίκαλα μπροστά!
 

 

Επιστροφή