Η Μουτσάτσου με τον «Κλούνεϊ» της βάφτισαν τον γιο τους στην Αίγινα

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Η Μουτσάτσου με τον «Κλούνεϊ» της βάφτισαν τον γιο τους στην Αίγινα

Το απόγευμα του Σαββάτου πραγματοποίησαν τα βαφτίσια του βενιαμίν της οικογένειας

Συνδύασαν καλοκαιρινές διακοπές με βαφτίσια! Ο λόγος για την Κατερίνα Μουτσάτσου και τον σύζυγό της Τσαρλς Κόμο, οι οποίοι βρίσκονται στην Ελλάδα από τις αρχές Ιουλίου, απολαμβάνοντας τις ομορφιές της Αίγινας.

Το ζευγάρι (που ζει μόνιμα στην Αμερική, έχει αποκτήσει δύο υπέροχους γιους και επισκέπτεται το νησί του Αργοσαρωνικού κάθε καλοκαίρι) το απόγευμα του Σαββάτου πραγματοποίησε τα βαφτίσια του βενιαμίν της οικογένειας, φροντίζοντας να κρατηθεί το γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ώστε να διαφυλαχθεί η ιερότητα της στιγμής.

Μετά το μυστήριο, ωστόσο, η ίδια η Κατερίνα Μουτσάτσου προχώρησε σε σχετική ανακοίνωση μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, ανεβάζοντας μάλιστα και δύο φωτογραφίες από την εκκλησία, όπου φαίνονται και τα δυο αγοράκια της.


Εστειλε μήνυμα

«Σήμερα γιορτάζουμε, αύριο ποιος ξέρει…» σχολίασε λακωνικά στη λεζάντα της χαρμόσυνης ανάρτησής της η γνωστή ηθοποιός, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα ότι πρέπει να ζούμε το τώρα και να χαιρόμαστε γι’ αυτά που πραγματικά έχουν αξία.

Η ίδια, μιλώντας στο παρελθόν για τη γνωριμία της στις ΗΠΑ με τον πατέρα των παιδιών της, ο οποίος μοιάζει πολύ με τον Τζορτζ Κλούνεϊ, είχε ομολογήσει ότι αρχικά δεν τον πρόσεξε, γιατί δεν της αρέσει ο Κλούνεϊ. Ο Τσαρλς όμως την κέρδισε και τελικά τον παντρεύτηκε!

 

 

Επιστροφή