Η 28χρονη που συνεχίζει να φοράει πάνες

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Η 28χρονη που συνεχίζει να φοράει πάνες

Τι είναι η κοινότητα ABDLs – Αdult Baby/Diaper Love

Η Lucy, εργάζεται ως ειδική αναλύτρια κυβερνοασφάλειας, και μάλιστα είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο χώρο της. Είναι 28 χρονών και ζει μια κανονική ζωή στην εργασία της, αλλά στη προσωπική της ζωή, διαφέρει από το γενικό κανόνα.
Η Lucy όταν δεν εργάζεται ντύνεται σαν μωρό. Φοράει πάνες, πιπίπλα και οτιδήποτε μπορείς να δεις σε ένα δίχρονο.

Δεν σχετίζεται με σeξουαλικό φετίχ, αλλά όπως η ίδια δηλώνει, αυτό την κάνει να νιώθει άνετα και την ευχαριστεί και δεν θα αρνηθεί τη φύση της για τα αρνητικά σχόλια του κόσμου.

Η Lucy είναι μέλος μιας κοινότητας που αριθμεί χιλιάδες μέλη. Πρόκειται για την κοινότητα ABDLs – Αdult Baby/Diaper Love, όπου ενήλικοι ζούνε και έχουν συνήθειες που έχουν βρέφη και μικρά παιδιά.

«Αυτό το γκρουπ το ανακάλυψα όταν ήμουν έφηβη και μετά από αναζήτηση στη Google» δηλώνει στο πρακτορείο Media Drum World και αναμεταδίδει η New York Post. «Μέχρι τότε δεν μου είχε περάσει από το μυαλό ότι υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι με τα ίδια γούστα με εμένα».
Η ίδια δηλώνει πως της έχει κοστίσει στη προσωπική της ζωή αυτή η συνήθεια, αλλά δεν είναι διατεθειμένη να αλλάξει και πως ελπίζει πως θα βρεθεί ο σύντροφος που θα καταλάβει την ανάγκη της να ζει κολλημένη στη βρεφική της ηλικία.

 

 

Επιστροφή