Αυτό το κρυφό μπαρ στο Παρίσι, ονόμασε τις τουαλέτες του με τους celebrities που έχουν... ουρήσει εκεί !

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Αυτό το κρυφό μπαρ στο Παρίσι, ονόμασε τις τουαλέτες του με τους celebrities που έχουν... ουρήσει εκεί !

Ένα διαμάντι στη Μονμάρτη
Τα πολυτελή ακίνητα, τα εστιατόρια ή οι δημόσιοι χώροι έχουν τις πιο δημιουργικές ιδέες για να τραβήξουν την προσοχή του κόσμου.



Εδώ, μιλάμε για ένα παριζιάνικο ξενοδοχείο στη Μονμάρτη. Αυτό το ξενοδοχείο ονομάζεται Hôtel Particulier Montmartre, το οποίο είναι ένα από τα μικρότερα και ιδιωτικά ξενοδοχεία στο Παρίσι.


Το Hotel Particulier Montmartre είναι το μέρος που θα σου δώσει μια αίσθηση απόλυτης πολυτέλειας. Στο Παρίσι, μπορείς να ζήσεις την καλύτερη γαστρονομική εμπειρία από το πρωινό μέχρι το δείπνο, ακόμη και να απολαύσεις ένα ειδικά επιμελημένο μεσημεριανό γεύμα την Κυριακή. Αυτό το ξενοδοχείο ανταποκρίνεται πλήρως στο πνεύμα των διακοπών του Παρισιού.


Η εμπειρία της κουζίνας είναι εξαιρετική και το Très Particulier που βρίσκεται στον κάτω χώρο με πίσω αυλή, είναι ένα μπαρ που σερβίρει τα πιο εκλεπτυσμένα κοκτέιλ και ποτά. Το μπαρ φτιάχνει επίσης τη διάθεση για όλους τους επισκέπτες, με liv sessions πιάνου τις Τετάρτες και βραδιές DJ τα Σαββατοκύριακα.


Αυτό όμως που κάνει τους επισκέπτες του μπαρ να το θυμούνται για πάντα είναι ...οι τουαλέτες! Οι τουαλέτες στο μπαρ του ξενοδοχείου έχουν ονόματα διασημοτήτων όπως η Cameron Diaz και ο Brad Pitt. Τα ονόματα είναι σκαλισμένα σε πλακέτες μέσα στις τουαλέτες.

Ο σκηνοθέτης Anuraag Kashyap μπήκε στο Instagram για να δημοσιεύσει φωτογραφίες από αυτές τις τουαλέτες, που έχουν σχεδιαστεί για να συγκεντρώσουν μεγάλη έλξη στο Διαδίκτυο.


Πηγή: e-daily.gr

 

 

Επιστροφή