Αχ' Βασιλένα τι μας κάνεις με τις "ιδέες" και τα "έργα" σου...!

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Αχ' Βασιλένα τι μας κάνεις με τις

ΠΡΟΣΟΧΗ: διαβάζουμε σε δελτίο τύπου ! Η ιδέα ήταν της αντιδημάρχου Έργων κ. Βασιλένας Μητσιάδη !  (για ένα "έργο"... ΟΥΑΟΥ της δημοτικής αρχής )

(Καλό αυτό, είναι χρήσιμο να... ξέρουμε ποιός το "σκέφθηκε" θα πει κανείς, όπως είπαμε κι εμείς...)

Έλα όμως που διαβάστε τι έγινε:

Θηλυκό "Παπαστεργάκι" (που δεν κατάφερε "παρατρίχα" να εκλεγεί στις τελευταίες εκλογές, μας τηλεφώνησε καταγγέλλοντας την "υπερβολή" στο συγκεκριμένο δελτίο.!

"Έβγαλα "μπιμπίκια" μόλις το διάβασα αυτό με το περίπτερο μας είπε χαρακτηριστικά ! Έλεος πια μ' "αυτή" (!!!), αρκετά, τα ίδια γινόταν και προεκλογικά, φατσιμαρε γράψε τίποτα"...!

(πάλι εμείς θα την... πληρώσουμε όπως καταλάβατε)

Να προσέχουν πάντως εκεί στο γραφείο... προπαγάνδας.
Μπορεί να εκτελούν πρόθυμα "άνωθεν" εντολές για "λεζάντα" συγκεκριμένων αντιδημάρχων αλλά υπάρχουν... αντιδράσεις.


(Κι ύστερα λένε μερικοί, τι... "έχουμε" με τα "γραφόμενα" του γραφείο τύπου του Βατικανού !)


ΤΕΣΠΑ...!

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ:


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ ή "Το δώρο της Βασιλένας"

Από παλιό περίπτερο, δεύτερη ανταλλακτική βιβλιοθήκη στον Δήμο Τρικκαίων

Σαν δώρο για την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου στις 23 Απριλίου, η δημιουργία μιας ανταλλακτικής βιβλιοθήκης στον Δήμο Τρικκαίων.

Στις 24 Απριλίου, η ιδέα της αντιδημάρχου Εργων Βασιλένας Μητσιάδη ολοκληρώθηκε.

Η Βασιλένα στο περίπτερο

Εχοντας ήδη συνεννοηθεί με τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού Ακη Αναστασίου, ένα παλιό περίπτερο μετατράπηκε σε χώρο ανταλλαγής βιβλίων, μπροστά ακριβώς από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Τρικάλων.

Τα συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Τρικκαίων ανέλαβαν τη μεταμόρφωση του περιπτέρου, αλλά και την κατασκευή ενός ξύλινου καναπέ, δημιουργώντας έναν νέο χώρο για τους φίλους του βιβλίου στα Τρίκαλα.

Εξάλλου η ανταλλακτική βιβλιοθήκη στηρίζεται στον διαμοιρασμό βιβλίων ανάμεσα σε αναγνώστες: αφήνεις το βιβλίο σου στον χώρο και παίρνεις ένα άλλο, που ήδη έχει αφήσει κάποιος έτερος φιλαναγνώστης.

Το περίπτερο χωρίς την Βασιλένα

Η νέα αυτή βιβλιοθήκη προωθεί και μια ακόμη ιδέα, όπως τόνισε η κ. Μητσιάδη: ανακυκλώνουμε χρήσιμα αντικείμενα, δεν τα πετάμε, τα χρησιμοποιούμε για νέους σκοπούς.

Το συγκεκριμένο παλιό, ξύλινο περίπτερο, βρισκόταν χωρίς ενοικιαστή τα τελευταία χρόνια σε περιοχή κοντά στον ΟΤΕ Τρικάλων.

Μετά τη σχετική απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για ελευθέρωση του χώρου, το περίπτερο μεταφέρθηκε στις αποθήκες του Δήμου Τρικκαίων και πλέον χρησιμοποιείται ως ανταλλακτική βιβλιοθήκη.

Αυτή η βιβλιοθήκη είναι η δεύτερη του είδους από τον Δήμο Τρικκαίων.

Προηγήθηκε το «βιβλιόδεντρο» του Μουσείου Τσιτσάνη, που από το 2017 αποτελεί μια όμορφη γωνιά του βιβλίου σε εμβληματικό χώρο.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων
 Θανάσης Μιχαλάκης

 

 

Επιστροφή