Μπράβο (ΜΑΣ) ! - Οι Φαρκαδόνιοι "άρχοντες" στέλνουν ευχαριστήρια επιστολή στον... εαυτό τους !

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Μπράβο (ΜΑΣ) !
Παγκόσμια πρωτοτυπία:
Κι ενώ ο δήμος Τρικκαίων δουλεύει "σεμνά και ταπεινά" (προς το παρόν, δεν ξέρουμε τι θα μας... ξημερώσει !) για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας έχουμε "κρούσμα" υπερβολής στην Φαρκαδόνα !




Δίνουν "χρυσό μετάλλιο" σε όσους εργαζόμενους έκαναν (ως όφειλαν) τη δουλειά τους

(Φυσικά, δήμαρχος και αντιδήμαρχοι, απονέμουν και "εύσημα" στους εαυτούς τους για σωστή... καθοδήγηση !)



Διαβάστε τι έστειλαν:

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ευχαριστήρια επιστολή προς την υπηρεσία καθαριότητας, πρασίνου και συντήρησης υποδομών

Ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας Σπυρίδωνας Αγναντής και οι Αντιδήμαρχοι  Ευάγγελος Κοσμάς, Ιωάνης Γεωργολόπουλος, Ειρήνη Κακαίτσα, Αθανάσιος Ζώτος, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν και δημόσια, όλο το προσωπικό της υπηρεσίας καθαριότητας και συντήρησης υποδομών του αμαξοστασίου του Δήμου, ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης των προσπαθειών και της προσφοράς τους αυτό το έντονο διήμερο των καιρικών φαινομένων.

Στο διάστημα της κακοκαιρίας «Μήδεια» και της έντονης χιονόπτωσης που έπληξαν και τις περιοχές του Δήμου Φαρκαδόνας, ήταν άπαντες στις επάλξεις και συνέβαλαν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων και τον αποχιονισμό  δρόμων σε οδούς, κτηνοτροφικές μονάδες και ρίψη αλατιού, έτσι ώστε να υπάρχει πρόσβαση στο οδικό δίκτυο για τους κατοίκους και εργαζομένους, αλλά και να επιλύσουν όποια άλλα προβλήματα παρουσιάστηκαν.






Ο Δήμος προετοιμάστηκε έγκαιρα με το προσωπικό και με όλα τα μέσα που είχε στην διάθεσή του για τα έντονα καιρικά φαινόμενα και ήταν σε συνεχή επαγρύπνηση και σε επικοινωνία με τους προέδρους των κοινοτήτων.  
Έγκαιρα επίσης αποφασίστηκε από την Δημοτική Αρχή να μην λειτουργήσουν τα σχολεία λόγω του παγετού και των κινδύνων για μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.

Υπογραμμίζουμε για άλλη μια φορά προς τους κατοίκους , να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και για το επόμενο διάστημα καθώς ο παγετός δημιουργεί προβλήματα. Για οποιοδήποτε θέμα προκύπτει τις ερχόμενες ημέρες απευθυνθείτε στον αρμόδιο αντιδήμαρχο καθαριότητας Ευάγγελο Κοσμά και στο τηλ. 6988 972439.

 

 

Επιστροφή