Η παράδοση της Λέρου

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
 Η παράδοση της Λέρου

Της Λέττας Καλαμαρά

Την ίδια ώρα που η διορισμένη Εξοχωτάτη Πρόεδρος της αποικίας μας επισκέπτεται τα Δωδεκάνησα για την επέτειο της απελευθέρωσης τους και ενσωμάτωσης τους στην Ελλάδα το 1947 μετά από αγώνες, θυσίες και μαρτύρια ενάντια στη Γερμανία ο διορισμένος Αντιπρόεδρος της γερμανοκρατούμενης Ε.Ε. αρμόδιος για την προώθηση του ευρωπαϊκού τρόπου ζωής υπερηφανεύεται επειδή εγκαθιστά σε ένα ακριτικό νησί των 8.000 Ελλήνων τους 2.000 παράνομους μετανάστες και αλλοιώνει την πληθυσμιακή του ταυτότητα.

Με δεδομένο ότι οι 2.000 πελάτες του Διεθνούς Οργανωμένου Εγκλήματος που διακινήθηκαν από τις ακτές της Τουρκίας στη Λέρο παραβιάζοντας τα σύνορά μας θα πολλαπλασιαστούν τα επόμενα χρόνια, είναι προφανές ότι η Λέρος μετατρέπεται αρχικά σε πολυπολιτισμικό νησί και σε σε σύντομη προβολή χρόνου σε ισλαμικό νησί που θα κοιτάζει τις ρίζες του στην Ανατολή.

Η κατάσταση είναι τραγική εθνικά και η Ε.Ε. της Γερμανίας, αιώνια στρατηγική σύμμαχος των Ούνων της Τουρκίας, αποικίζει τη Λέρο, την απομονώνει από την ηπειρωτική Ελλάδα πολιτιστικά και την σπρώχνει προοδευτικά στη αγκαλιά της γείτονος Τουρκίας. Σε 10 χρόνια σε ένα νησί ισλαμικό ακόμα και η ύπαρξη Στρατού της Ελλάδας θα θεωρείται ξένη προς την κοινωνική πεποίθηση πιθανώς να χαρακτηρίζεται και ως στρατός κατοχής.

Η κοινωνοικοποίηση των μεταναστών από το Μπαγκλαντές και το Πακιστάν στη Λέρο που ευαγγελίζεται ο μόνιμος κάτοικος εξωτερικού κ.Σχοινάς δεν μπορεί παρά να είναι ανέκδοτο αν δούμε την κοινωνικοποίησή τους σε ευρωπαϊκά κράτη στο παρελθόν. Αυτό που δεν μας είπε ο Αντιπρόεδρος του δούρειου ίππου της Ε.Ε. είναι πότε θα χτιστεί το τζαμί στη Λέρο εις το όνομα της θρησκευτικής ελευθερίας με χρήματα της Ε.Ε. φυσικά.

Ο εποικισμός των Νήσων του Αιγαίου σε συνδυασμό με τη φτωχοποίηση των Ελλήνων και την εξάρτησή τους από επενδύσεις περιέργων funds υλοποιούν την άλωση και τον κατακερματισμό της Ελλάδας σε ένα περίφημο σχέδιο σύγχρονου υβριδικού πολέμου που η Κυβέρνηση Μητσοτάκη παρακολουθεί άπραγη αν όχι αρωγός.



Είναι θλιβερό που επιζώντες ακόμα πολεμιστές της απελευθέρωσης της Δωδεκανήσου ζουν αυτές τις στιγμές και μαρτυρούν την παράδοση του Αιγαίου και όλης της Ελλάδας στο Διεθνές Οργανωμένο Έγκλημα επί Κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη και Υπουργίας Μηταράκη.
Σε λίγο θα δούμε και την Κρήτη ανεξάρτητη όπως πάμε, resort του Ισραήλ.

Ντροπή!



Λέττα Καλαμαρά

 

 

Επιστροφή