"Τα έχω καλά με όλους", εγώ είμαι ο... καταλληλότερος δηλώνει υποψήφιος δήμαρχος (!)

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:

- "Θεωρώ ότι όλοι θα πράξουν όλοι το καλύτερο ώστε να επικρατήσει η λογική" (!)
- Ο... καταλληλότερος υποψήφιος δήμαρχος για την Καλαμπάκα !Με δηλώσεις του, υποψήφιος δήμαρχος δήμου στα Τρίκαλα (που... τάχει καλά με όλους) ψάχνει... λογική στην πολιτική !!!

 
Πως θα υπάρξει καλή συνεννόηση με τα πολιτικά στελέχη της ΝΔ στο νομό ώστε να υπάρχει μια υποψηφιότητα για το Δήμο Μετεώρων εκτιμά ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Λευτέρης Αβραμόπουλος, με σημερινές του δηλώσεις στη Λέσχη 97,6:

 «  Εμείς θα ζητήσουμε την ψήφο του Καλαμπακιώτικου λαού, δεν γνωρίζω ποια θα είναι η στάση και η θέση του κυβερνώντος κόμματος.


Θεωρώ όμως ότι αυτό που θα αξιολογήσει ο κόσμος των Μετεώρων είναι η στάση που κρατήσαμε στην αντιπολίτευση του Δήμου και το πολύ καλό πρόγραμμα που θα παρουσιάσουμε.

Εγώ σε προσωπικό επίπεδο έχω πολύ καλές σχέσεις με όλους τους βουλευτές και τους υποψηφίους του ψηφοδελτίου της ΝΔ, θεωρώ ότι θα πράξουν όλοι το καλύτερο ώστε να επικρατήσει η λογική και να μείνει ένας ο υποψήφιος της διεκδίκησης του Δήμου Μετεώρων.»Τα... ρητά του facebook "αφιερωμένα" στον νέο "δήμαρχο"


Για το fatsimare

To ΔΕΞΙ μπακ


Καλή... επιτυχία Δήμαρχε Λευτέρη.!
(Γιάννη, "το νου σου", μην κάνεις κι εσύ τέτοιες... μ@λ@ακίες !)

 

 

Επιστροφή